nio- all day fusking

haha..min meny höll till eftermiddag.. då kom mamma med middag och glass...kunde inte låta bli!! blev lite mkt igår, och trött som tusan idag..så ikväll blire tidigt så jag orkar tvätta klockan sju imorgon.. har iaf lyckats skrapa ihop cirkus tio flyttlådor jag fyllt..nu vill jag bara dumpa av dem.. även fast jag inte vill flytta... ahhrg, det gör ont. ska väl ta o slözappa lite så jag får sovmood.  byebye

åtta- min meny

jag tänkte, att om jag skriver min meny här, kanske jag blir duktigare på att följa den. målet med menyn är viktnedgång, att må bättre, bli en aning avgiftad och så småningom trappa upp med ett mål mat om dagen - innan reduxin, sedan två mål, innan båda reduxin..and so on..
okej..vecka ett:

Frukost:
En mugg fil/yoghurt
                Kaffe me lättmjölk

Mellis:
Proteinvatten
             Kiwi eller annan c-vita-boost
             Järnkapsel
              Grönt the-kapsel
     
Lunch:
Diet shake
             Kaffe

Mellis: Proteinvatte
             Morot
             Grönt the kapsel

Middag
Diet shake
                Kaffe
                Morot eller gurka




sju-prenumerant

jag prenumererar på alla tidningar jag gillar, cosmo, amelia, i-form, allt om mc, vr... listan är lång.. och shit vad dyrt det är! bestämmde mig för att säga upp i-form..men fick då ett pangerbjudane..eller nåt, och tackade ja..haha.

nu tror jag iaf att dem som återstår är cosmo - för mina modebehov, och allt om mc - för mina motorbehov.

har även prenumererat på reduxin, vilket jag tänkt börja ta seriöst nu när jag flyttar till eget...

jag har to tell the truth väldiga problem med att komma ihåg mina diet piller..men ska försöka bättra mej.. köpte trots allt på mig ett rejält förråd i usa.. slim-fast, green-tea hoodia, diuretix och norska reduxin här hemma då..

så nu ska jag börja tre månader med nytt p-piller, jasmin, och hoppas att det funkar på vätslan jag har i kroppen, annars diuretika nästa.. och innan dess, försöka fixa det här med bantningspillren. vuxet beslut, jag skaffar en dosett!! ciao

ps.. ska oxå börja med järntabletter.. sjukt bra för håret..men kolla hb först på vc, annars kan det va skadligt värre!!!

sex - och allt annat än sexigt.

The end. Så känns det. Trodde verkligen att jag och A skulle vara föralltid, alltid tillsammans, alltid nära. När jag kom hem från USA i somras var det tänkt att vi skulle förlova oss, och jag planerade att göra en tattoo av A´s namn längs med hela ryggen.

Det var i juni. Nu är det augusti, och nästa vecka flyttar jag ut.

Det innebär total panik.

Nu har jag svidat till pjymasen...victoria secrets of course.. och vovven har fått favvomaten toppad med falukorv, jag ett glas vin och cashewnötter..kall öl och popcorn väntar..bordet med levande ljus och det e myskväll för mej och vovven som tillsammans känner för att tycla vansinnigt synd om oss själva inför den stundande flytten..

imorgon ska jag packa.. men nu, jordan, rättsläkare, filt och lurvig vovvooovvvoovv. puss

Fem. Flugan inne.

Nu har Vi haft samma fluga inne i en vecka. Hur länge överlever han? Inte nog med att han surrar mig i ögonen, han driver min hund till vansinne! Och han är omöjlig att fånga.

Var på visning av en lgh idag. Nästan i centrum. Etta med alkov. Den var fin, och kanske vad jag vill ha. Var på fyra visningar igår, och summan av kardemumman blev att jag flyttar till detta nästan centrum område, till en etta, men valet står mellan två, och lika mycket är valet beroende av dem som står före mig i kön. Nervigt!!!

Måste läsa lite nyheter nu!

RSS 2.0