OhMy Mr.

Mr. åker bort.. damn :( och jag som ville leka lite fick vara hemma och vara sjuk ist. Men, det var väl det vänligaste alternativet..

Har skola imorgon (läs Högskolan Dalarna - big suck) och skall alltså sitta still i tre timmar.. gah! Men jag känner mej lite piggare än tidigare, och min träningsblogg kommer nog igång snart. Min diet som jag skall börja med imorgon kommer då ut där också.. och varför börja imorgon när jag gnatat om det i ett halvår och mer nu? Jo, för jag har mellan 1 och 4 veckor på mej att bli fit.. och jag måste så jag slipper bortförklara min blyghet med att jag inte kan.. för på det viset får jag aldrig min vilja igenom!

Adios

Here I come..

Me and me and my love

Höst på min planet.. men det blev vinter..  och nu snöar det utanför mitt fönster, och jag ska bita i sura äpplet och knalla ned till farbror doktorn! Jag skall bli botad..haha. Mitt hår ser btw fortfarande lika dassigt ut som på bilden, fast med mer inslag av pippi-rött. Ajaj. Längtar till frisören.

Ciao!

Godnatt



Fortfarande sjuk...miieiee.. vill icke! Varmt the och nässpray blandat med Ipren och godis.. The cure? Jag hoppas..men får bita i det icke ätna äpplet och ringa doktorn imorgon.. nicht gut. Men men, jag får satsa på att slippa pc, så löser det sig nog :) xoxo

Snuva mig på friskheten

det är just vad den här onda bacillen gör! Jag orkar inte vara sjuk fler dagar nu.. så fint väder ute, så mycket jag skulle kunna göra i motionsform.. men nej nej, här ska vi ligga inne o snora ist :P fast jag vet ju att det kunde va så mkt värre så jag borde inte klaga.. gah..

Nighty nighty

Alla hjärtans dag och allt..haha, jag är för febrig för att uppskatta detta påfund. Får helt enkelt förflytta min hostiga uppenbarelse från soffan till sängen.. två meter cirkus. Haha. Jajja, så kan det gå när bacillen är och hälsar på.

xoxo

Sicko

va sjutton, när är det nog med denna förkylnings influensa elaksinnade bacill? Jag har tröttnat!

Knock Out

Första dagen/kvällen som jag gjort något utanför husets väggar (förutom pinkarundor med vovven) på en vecka.. var till mor och åt middag.. nu är jag helt mör igen.. influensa sucks!

Dream away...



Det här ska bli min utsikt. Underbara Florida <3

Gratis Biobiljetter!



Klicka här för gratis biobiljetter!


Dags för kameran..

okey, nu är det verkligen dags för letning av kamerasladd.. be right back!

Going blonde ;)

jag vill ju så gärna bli blond igen.. men hur göra? Jag har nu bokat tid för avancerad färgning, slingor och klipp på en frisörskola där de brukar vara grymma.. hoppas det blir bra, för det kostar!!! Men, de tänkte ta en hel dag på sig.. haha.. illa! Men, det tar ju förståss tid.. jag blir bara så nervös nu att det skall bli för mörkt, men jag får hoppas på det bästa, ,och fram tills dess att jag skall dit får jag försöka med inpackningar etc ofta, så att mitt hår inte bara blir en stor tuggumiboll!

Jag måste nog klippa av en bit, och det tycker jag känns hemskt, så jag vill satsa på extensions..har någon något tips?

xoxo

Krångel krångel bara krångel

Csn och högskola = big time krångel! Har snart läst tre år på samma ställe, men eftersom jag haft ett studieuppehåll på ett halvår har allt blivit krångel! Nu ringde de från skolan och sa att jag ej är behörig att skriva mitt examensarbete - och vad beror det på? Jo, att lärarna inte har skött sina papper! Jag har gjort allt jag ska och lite till!

Csno segar också som tusan, för tyen anser de att man skall betala tillbaka direkt om man haft studieuppehåll, och som sjukskriven är inte det precis lätt - och vad händer då? jo de sölar som tusan och jag har inte fått pengarna jag skulle fått för en månad sen...

när jag sedan snällt försöker ringa hyresvärden och säga att det blir problem för mig att betala.. då svarar ingen och istället får jag idag ett brev från inkasso...

suck. inte min dag idag.

testing

håller på att testa alla sjyssta gratissidor.. rapport kommer. Jag vet att de flesta testat alla sidor vid detta laget, men de blir bättre och fler, så jag skall rapportera.

Vaknade imorse av en underbar krya på dej hälsning.. behövde det :) Men ligger dessvärre fortfarande däckad som en klubbad säl.. gahhh

xoxo

Biobiljetter

Hur lätt som helst att tjäna till biljetter, och du behöver inte anstränga Dig alls! De flesta har hört om dessa gratissidor nu, men har ni hört om gratisbio? Och även om Ni har det. gå in där och gör erbjudanden, de har sjukt många nu!

www.gratisbio.se

min dag.. update later gator!

Så nära, men å så långt borta..

hade kunnat fått det så trevlig idag :) Men nej, jag har flunsan och ligger nedbäddad. Har t o m fått skicka hunden till mamma för jag håller på att säcka ihop när vi går ut.. o shit, orkar inte sitta upp mer nu.. later xoxo

Yes box

yes box yes box o yeah, haha ;) Men nu ska Mr bara ta steget från att höra av sej till.. att.. ;)

Jag är sjuk, och det suger big time! Ska jobba imorgon och borde sova tidigt, men ligger här o glor på tv med tre täcken, bisolvon och cola... har iaf lyckats släpa mitt sjuka anlete in i duschen idag.. har varit däckad sedan i fredags och inte ens fått av mej kläderna jag hade på krogen då.. thats stinky me..

nej, jag har väl haft en redig omgång calici virus (läs: vinterkräksjuka - en riktig nära dödare) och på det min sega förkylning.. så jag har legat här och frossat hostat och allt snusk som tillhör vinterkräkarn. hunden har varit förfärad, men som tur är har min gulliga mor varit hit och promenerat honom, och igår kom A hit och sympati glodde på tv med mej. nog för att jag somnade tidigt, vaknade vi elva, gick till macken, hem och somnade direkt igen - men A var snäll och fanns där iaf ett tag... haha, han vet hur det gick sist jag fick den där dumma bascillen..när jag ringer och grinar och säger att det här är aaaallvarligt..jag döööööööööör.

idag har jag träningsvärk i hela kroppen efter gårdagen, samt feber och frossa, hosta och så ont i bröstet så jag blir purken.. men men, en sömntablett på det här så ska jag väl sova gott hoppas jag, och vakna bättre, har tvättid sju och sen ska jag jobba!

lite sur för jag inte kan träna nu, och grymt sugen på att ta ett styrkepass ändå imorgon, men jag vet ju vilken dum ide det är..gah.. jaja, och ja, jag skall fixa in lite bilder.. xoxo

Det är viktigt att förstå..

..att ibland är man bäst med sig själv, jag och min högt älskade hund är ett team som står på våra sex ben och på dem skall vi segra. Vi är bäst tillsammans.
...att jag förtjänar att få vara bäst med min vovve, och tillsammans förtjänar vi enbart det bästa, den bästa.
...att jag är underbar när jag är själv med min egenskapade lilla familj, alltså min hund, min sköldpadda och min fisk..thats the team :)

 ..att jag ändock kan vara så sugen, på någon jag känner i magen, hjärtat och halsen att han kan vara den som är the best for me.. så snälla fina du..let me know ;)

RSS 2.0