saknar?

jag har upptäckt att jag saknar D. Trots allt. What to do? Jag ska fundera mer på saken.. men asch, han är ju så go.. egentligen ;) Eller? Vem lurar jag och när lurar jag den?

jag är trötter, speciellt på att det alltid blir så stökigt hos mej. jag är en slarver :s

men men.. se ya later..

Töjjer mot 14

Sitter med en alldeles för stor taper påväg in i högra örat.. jag borde nog köpt en tio mm. Men jag chansade på att gå fran 8 till 12 direkt.. inge smart, men får funka! Från 12-14 har jag en ny, så då går det ju givetvis lättare! Men, dessa tapers är ca 5 cm långa, så det är bökigt som tusan! Gillar bättre att töjja med ringar som jag gjort hittils, men fick inte tag på i rätt strl. Så, nu har jag en som är 12mm som bredast ungefär halvvägs inne.. haha, och kirurgtejp som håller den fast för de medföljande o-ringarna var värdelösa!

I vänstra örat har jag en 8mm i, och den gick i smärtfritt! Från 6-8 blev det där..

Ska gå o trycka lite på högra kanske..haha.. egentligen borde jag töjja i badet som man skall, men jag kommer inte kunna bada ikväll, för jag har tvätt som droppar sjukt mkt rätt ned i badkaret..

Var och fikade med C idag, mycket trevligt :)

Byebye

Frukost!

Har förstått på andra bloggar att det är skoldag för de flesta idag. Men icke för mig! Jag börjar med en tenta lördag v. 3.. men, jag har ju massor att plugga innan, och borde verkligen ta tag i det..men men.. jag får bite mig i läppen ikväll!

Di Leva <3

Poppar alldeles för hög dileva-musik och städar,e. Är väldigt stolt över mig själv, för jag har städat nästan hela lgh nu,,,framförallt min walk in! Och det är ju värt att fira med lite tacos :) Har kvar att sortera papper och damma och dammasuga, men de två sista är ju meningslösa/omöjliga innan jag lånat mej en dammsugare. Jag gav ju min till min ex-sambo, för jag tyckte han skulle slippa vara utan! men nu ska jag kika till köttet i ugnen.. men, i got someone on my mind, and I want him to call me ocean child ;)

storstäda..

Okey, jag vet att min blorr är världens tristaste eftersom den saknar bilder bl.a. Men, jag skall råda bot på det! Men då jag äntligen fått hem min kamerasladd från min föredetta sambo, så lyckades jag ju åter packa mej i en kappsäck och kom helt av mej med blogg och allt, och sladden hamnade där kappsäcken hamnade... jag är slarvig! Sedan insåg jag att min kamera på datorn ej heller fungerar, så det blir att fixa till ldet, men det bör lösa sig så fort som jag får tag på återställningsskivorna från Acer. Jag får i värsta fall ringa och tjata på dem imorgon!

Jag har nu sjukt mycket att ta reda på här i lägenheten, och har bestämmt mig för att det inte är läge att skjuta på det, så det blir att ta en öl och börja städa!

Ciao

Trött och fryser..

Försöker värma mej med en kopp kaffe och grape-frukt juice samtidigt som jag tänker på hur det kommer vara att varje morgon vakna och gå till något likt Pegasus och köpa en kaffe, en stor grape frukt juice och pannkakor eller scrambled egss med tomater...när jag får vara där jag trivs som bäst..på andra sidan atlanten!

Har sjukt ont i magen, och extremt dåligt samvete för jag inte lyckats ta mej ut med vovven än.. men jag ska ta tag i det hela nu och klä på mej och sätta lite fart.. så motigt bara när det är så kallt.. o fan, nu är det ju unga mödrar också..gah!

Confessions I make

Vad ska jag göra då? Jag var inte beredd på detta. Han som var så gooooo.. förvandlas till den mest egocentriska, plumpa och elaka. Varför?

Kein anung, men det är bara att släppa och gå vidare. Thats it. Så nu är det slut på ältande om det här!

Så, whats up för nya året då? Jo, jag måste verkligen ta tag i mina studier, måste ju vara klar med massa saker väldigt snart.. plus att min praktik börjar om bara två veckor!

Jag ska åter ta tag i min träning.. sjukt otränad efter att ha varit krasslig till och från ett bra tag..

Jag skall gå ned de där jävla kilona, hur tufft det än blir! Jag har ca två veckor nu när jag kan hårdbanta utan att det går ut över något jag måste göra etc..

Jag skall anpassa både träning och kost efter kroppsform..en ny teori ;)

Jag skall vara fri..free.. haha.. och hoppas att jag snart åker till väst :)

Disaster

vad fan, varför gör jag så fel? sårar mej själv och andra.. usch, jag vill bara att alla jag bryr mig om skall vara lyckliga, och jag vill att jag så småning om blir det också.

jag måste ta tag i både skola och mående imorgon och på måndag, så att jag har alla skoluppgufter klara i tid! plus att jag på måndag måste försöka få tag på en läkare, för jag mår bannemej inte bra.

igår blev iaf utgång med L och E, underbart! sjukt lite folk ute, men ändå underbart att få vara med sina nära :) ikväll blir det utgång med E :)

Toningen are on..

Kladd kladd, men suverän konsistens och den räckte otroligt bra! Så istället för att köpa två billiga toningar/färger som jag brukar göra för att det skall räcka till mitt långa hår, så kan jag nu rekommendera att köpa en goldwell, blå kartong, på salong..jäklar, hade räckt även om jag haft tjockare eller längre hår! Suuuuper!

Nu har D ringt.. gah, jag lär ringa upp.. men jag blir ledsen av det, och det känns inte bra.. men wtf.. klart jag ringer ändå, vill inte vara dum jue , men eftersom jag har ny telefon tänker jag inte ringa förrän toningen är ursköljd och håret torrt.. vill ju inte pajja något jag skall betala på i två år till!

helt galet!

Kollar på Oprah nu, en så sjukt duktig flicka är med och sjunger! Vansinnigt! Men varför stämmer inte Celine Dion in? Hade hon väl kunnat? Flickan ville ju så gärna..

Attans att jag missade hur gammal tösen är.. Hon heter iaf Charise.. Men oj, jag tror hon kommer..Dion alltså..

Jag hittade på en toppen söt frisör som såg ut att djupt beklaga mitt hår, men sålde mej en prima färg att lägga ovanpå, hoppas på snyggt resultat ;) Ska snart ta tag i det.. men är hungrig..gah.. nu blir jag virrig! Har så sjukt mycket att göra jue!

Påväg till frisören..

Jag måste släpa mej till frisören får rådgivning, för jag har orsakat disaster! Jag vet ungefär vilken färg jag behöver för att råda bot, men, jag är rädd att det blir för mörkt, så jag skall dra till frisören och be om råd. Svårt att få råd per telefon när den frisören inte ser det katastrofala resultatet!

Någon butelg från bolaget skall väl slinka med hem också..

Sedan blir det solarium, lång solning!

Sedan hem till min älskade älskade älskade vovve! Så ska vi plocka ihop lite inför kvällen, färga håret och bara mysa ;)

Ikväll blir det party!

Bäst jag skyndar mej nu :P

Envis devil ;)

Jag kan inte ge med mig gentemot dem som kränker mig, jag får inte. Så därför, fast jag är så jävla mörkrädd så det är sinnessjukt, och att grannarna smällt smällare och krossat glas så att jag måste ta källardörren så tänker jag icke ringa min sk pojkvän, no way. Jag är hellre rädd! För jag vill inte bli mer nedvärderad.. lilla gumman in my ass.

Hunden måste ut, jag är blöt i håret, jag är sjukt trött... vad göra? Jag har fem blåa ikeakassar fyllda med pärmar och tidskriftssamlare som skall sorteras, och jag ställde alla i sängen för att ej kunna undvika att ta itu med dem.. men nu orkar jag icke!!!

Holy chicken

jag blev knallgul.. damn! Ser ut som.. *det vi inte får säga i fördomsfria sverige* men, ja, illa illa. Blir keps ner på stan imorgon, och där ta reda på vad jag kan bota detta med.. överväger spray färg tills dess att syrran kommer hem, eller så slänger jag i en ljus ljus toning.. toning känns mest logiskt! Men samtidigt saknar jag rosa effekter.. men hold it Jozie, vi får börja med att få bort kyckling skallen, än  är det icke påsk ;)

Bleach me blond

Im going for platinum.. haha.. så folieslingorna har jag just plockat ur, och nu har jag gjort en på måfå pensling av hela överhåret för att undvika utväxten som direkt blir vit eftersom jag är blond i mig själv.. med extra stark blekning.. spännande. Hittils har jag uppnåt resultatet rosa slingor ;) Laxrosa.. attans! Ocxh det enda jag har hemma är blå toning.. vad blir det.. grön lila? Jaja, får köra en "inpackning" med silverschampoo..

Har bestämt mig för att bli blond som jag nämnt, och att gå från svart till blond utan att bli flint är en hel vetenskap. Har blekt håret alldeles för mkt.. men eftersom jag inte står ut med att se ut som en dålig hemmablekning med gula eller orangea toner, så får jag alltid färga bakåt efter varje blekning, alltså lite mörkare igen. Förklaring:

I mitt mörka hår bleker jag slingor, vanligen med folie. De blir gula eller annan B-färg, varvid jag måste ha i askfärg / grå/ kall färg för att neutralisera denna missfärgning- och då blir ju tonen en aning mörk, men ändå ljusare än innan... men, detta gör att det tar en sju helvetes tid att bli blond igen, varför jag idag i samråd med frisör besultat att satsa på bara folislingor, som skjöljes innan håret blir gult.. men vad sker? Laxrosa med gula fläckar.. haha.. så nu bleker jag rubbet..

Men, som sagt, skall försöka hålla mej från askfärgerna.. haha, sist slutade det med att jag såg ut som pippi, allt var stängt och jg i ren panik tog en prom till Rusta och köpte grå toning! Men det blev okey. Det är så svårt att hitta vettiga asktoner..önskar jag hade tillgång till en salong så jag hade mer att välja på.. men just nu är jag givetvis inte villig att betala för salong-besök..

Men men, dags för check-up!

Härmapa - Året 2008

Alla verkar ju skriva en årskrönika.. och fast min blogg är allt annat än aktiv just nu, så tänkte jag göra samma sak..och det där med aktiviteten skall vi sedan råda bot på, se mina mål som kommer efter krönikan.

Januari 2008:
Praktiserar på lasarettet för att ta igen den tid jag förlorade när jag bröt armbågen i oktober. Detta gör att jag inte kan åka till FL, USA och fira nyår som jag brukar. Deppigt men bra att jag fick ta igen de timmar jag förlorade då jag var helgipsad.

Börjar femte terminen på sjuksköterskeprogrammet. Pluggar massor som det ska vara.. Jobbar samtidigt extra inom brandskydd.

Bor tillsammans med A sedan okt/nov.

Februari 2008: Pluggar? I guess.. (lite svårt med tidsuppfattningen..)

Påbörjar praktik i grannstaden
inom långvården. Den värsta praktiken någonsin.

Tror att det är denna månad eller januari? Är ute med vänner när huvudet börjar snurra, jag ser allt i dubbelt.
Tänker att det är bäst att gå hem men blir istället akut inlagd på medicin. Aldrig blivit så snabbt påtittad på akuten..vi snackar 30 sekunder innan läkaren stog och tog neurostatus. Med misstanke om diverse otrevliga diagnoser blir jag inlagd och får skallröntgen direkt jag vaknar - fri att gå hem sen *pust*

Mars 2008: Jag och A får hem Chip, min hund. Den underbaraste och mest omvälvande dagen på evigheter! Helt underbart, och han är så busig, och så söt! I varje sväng får han breställ för han sliter så hårt i kopplet..haha.. A tar all sin tid till att lära Chip massa trick medan jag kämpar på med praktiken.

Får gå upp fyra varje morgon
för att hinna ut med hunden innan bussen går 4.50 till grannstaden..och det tar en kvart att halka till stan varifrån bussen går..och om praktikhandledaren bara låtit mig börja en halvtimme senare har jag kunnat gått hemifrån efter sex. Suck.

Umgås med klasskamrater -
hade jag knappt gjort innan.. vi dricker öl och myser, hur trevligt som helst!

April 2008: Börjar en av mina roligaste praktiker - på vårdcentral. Det är min underbara handledare som gör det hela grymt kul!

Min huvudvärk
jag dragits med i flera månader kulminerar när jag en dag får åka hem från praktiken efter ett rejält migränanfall som får mej att inte kunna stå och mina kollegor att undra.. jag kommer hem till en brakfest och bara gråter för att slippa därifrån..

A mister nästan tummen
i en arbetsplatsolycka.. fy fan! Han blir långtidsjukskriven och kommer att opereras etc under kommande månad.

Maj 2008: Tillbaka i skolbänken och pluggar järnet som vanligt. En hel del festande hinns givetvis med också när det är många lediga dagar ;)

Min depression kulminerar o
ch håller på att ta bort allt, blir sjukskriven och börjar planera en flykt till brorsan istället.

Juni 2008: Min bror kommer "hem" från USA för att bada och busa med sina systrar ( vi är aldrig stora tillsammans ), och vi hittar en grym badstrand några mil utanför stan där vi hänger. Hunden är givetvis med!

Går på KISS-konsert med hela familjen!
Så sjukt underbart, en dröm som går i uppfyllelse. Så stort, så mäktigt, så heligt. KISS är gud. Punkt.

Åker till Florida  - följer med brorsan hem till USA tillsammans med syrran och vi stannar för att sola, bada, slappa och piggna i (jag) i en månad.


Juli 2008:Sjukskrivs igen..har längtat efter sommarjobbet men pallar inte och blir sjukskriven.. vilket kommer att kvarstå fram till november. Har en otroligt jobbig sommar, men lever på USA-minnena och för hunden.

Winnerbäck på min och syrrans födelsedag - alla är chockade över hur lycklig jag är den kvällen. Det var underbart! MIn idol, min familj och mina närmsta vänner på samma plats tillsammans med idolens underbara musik, massa glada människor och kall öl i plastmuggar i en liten gräshåla fylld av lyckliga fans.

Augusti 2008
: Flyttar snart isär från A, vi har planerat det, för det fungerar icke mellan oss, och hyresvärden lovar mej inflytt den 10 augusti.. jag fick flytta in bra mycket senare :( Först måste föregående hyresgäst saker städas ur, sedan skall flyttstädning göras, sedan skall hela lägenheten renoveras...

Tar studieuppehåll för att kunna fokusera på att ta mej ur den djupaste dalen i depressionen.

September 2008: Kan så smått flytta in..men lägenheten är fortfarande obebolig.. kämpar på med allt, framförallt så hänger jag på linjen till hyresvärden.

Hundskolan börjar - sjukt roligt och nyttigt!

Hämtar systers hund i Kalmar.. han är bedårande!

Oktober 2008: Flytten klar, och jag kan börja få ordning här hemma.

Det tar slut med A. Genom ett fult knep nystar jag upp otrohet och annat skit och beslutar mig för att säga tack och hej för tredje gången gillt :( det svider bränner och gör skitont.

Tränar..promenerar, styketränar..börjar tom springa/jogga bara för att få ut honom ur de smärtsammaste mest svidande vrårna. Jag får ut smärtan, men A kommer alltid bo kvar i mig.

Drömdejt..Någon jag inte ens vågat drömma om, men som är elektrisk är påväg att fångas.. men jag tror mitt lyckorus skrämmer bort vem som helst, och oavbrutet sms:ande, pirrande mage och dagdrömmar byts mot fåtal sms ibland, längtan besvikelse och ångest. Men han är underbar <3

November 2008: C... <3 Börjar umgås med underbara flickan C. Så sjukt underbart att få leka med en tjejkompis som man har så mycket delat med.. (när alla tjejkompisar flyttat till annan ort..) vi festar och jag är påväg att sabba det när jag hittar en dejt..

Dejten blir till pojkvän och jag är vansinnigt kär..

Börjar styra upp återupptag av studierna..sjukt svårt!

Kennelhosta på Chip och jag och han får sluta med våra timmespromenader i väntan på att hostan ger med sig..

December 2008: Fortfarande kär..

Klarnar på studiefronten..

Min älskade Chip
blir attackerad av någon galen hund. Vi är gäster hos ett par som har brodern till pojkvännens hund, och jag borde vetat bättre..pojkvännens hund har redan attackerat min hund (Chip) en gång. Men allt tycks gå bra, tills sent på natten. Chip blir illa biten i och kring ögat, och får åka till djursjukhuset morgonen därpå. Han blir ordentligt inflammerad kring ögat men klarar synen *pust*. Några dagar senare upptäcker jag dock bitskador i huvudet och på halsen..(är den andra hunden galen? halspulsådern kunde rykt!).

Underbar jul...
Jag förstår att allt är inte guld som glimmar n
är jag blir ordentligt förnedrad förolämpad och illagjord av han som var så underbar. Jag har alla mina grejjer hos honom, och jag tvingas be mamma om hjälp (igen) att flytta dem, för jag måste hem till mej igen (jag hade saknat lägenheten faktiskt..jag älskar min lägenhet!) Han vill börja om, jag har ont och mår dåligt, tror aldrig jag blivit så förnedrad någonsin faktiskt, och än i skrivande stund är jag inte i förlåtandets banor.

Underbart nyår med mormor och morfar..vi stannar uppe till tolv fast de är 85, och skålar i cola! Hundarna äter torkad korv på tolvslaget ;) Kommer i säng vid två.. dagen efter (idag) sover hunden länge, och för första gången ligger jag och väntar på att han ska vakna.. men jag vill ju inte väcka älsklingen!




Tack för i år då...

 



RSS 2.0