hejhej

nu var det ett tag sen igen.. inte mycket nytt här i bloggen eller! har dock försökt ljusa upp min design lite, men skall fixa mig en vårdesign och ladda upp lite bilder nu snart, så fort jag får tid! jag har en syrra på sjukhus, så jag känner att mina prioriteringar inte ligger på bloggen direkt.

Men, jag tycker den känns lite mörk och tråkig nu på¨vården, så jag får fixa till det där sen :) VIll ju ha vårdesign och sommardesign som matchar ljuset man har i sinnet då.

Slänger in någon gammal bild...på hur jag önskar det nu vore....

Long time no blogg..

haha, ja, som sagt, jag skriver C-uppsats, och det tar mer eller mindre all tid som jag kan skrapa ihop. Jag sitter just nu och planerar dagen för att få ett litet hum om hur jag skall få tiden att räcka! Jag måste förutom att skriva C-uppsats plugga till slutprovet för sjuksköterskor, och även vill jag hinna träna och färga håret...

Jag måste vidare påbörja min introduktion till sommarjobbet, måste kicka ass där! Liksom på min drömpraktik i april.. på ambulansen. Och för att klara det måste jag vara vältränad..everything comes around..

Jag känner att jag borde börja med mina listor igen, och önskar jag hade min webcam kvar så kunde jag visa hur illa min kalender ser ut.. haha

Längtar till nästa helg, då blir det party!

gah!

Jag skriver C-uppsats, med andra ord är pluggnivån här hemma sjuk.. och jag som hellre softar med Days of our lives.. men men, nu skall jag ta tag i mitt arbete och börja läsa tjocka vetenskapliga artiklar på engelska.. Och jag har inte ens en skrivare så jag får sitta och läsa allt på burken, drygt!

Men men, jag har iaf powerwalkat och bara druckit protein idag, så håll koll på Beach-bloggen, för där blir det fart nu!

xoxo

RSS 2.0