min säng är för stor..

"kan inte reglerna i spelet, men du får gärna komma hit"

och skynda dig, jag fryser och min säng växer med meter per sekund. behöver.

behöver.behöver.behöver. en liten stund ger mig gånger tusen... gah! har jag dragit fel skämt? har jag sagt fel sak? har jag varit för nålig eller för onålig? kom hit och viska sanningar. nu... waiting.

Buhu :(

Usch, depp kväll! Jag hade jätteroligt idag hos älskade L och J, men sen kom jag hem, fick ett oerhört sug efter allt och åt två glassar... lite glad att jag fick in bilder från mobilen in i datorn och insåg att min datakamera funkar, men sen är mobila nätet så segt ibland så jag får ändå inte upp bilderna. Kvällsprommen med vovven blåste huvan av och jag fick gigantiska snöflingor överallt.. gah, drygt det kan kännas! är sååååå seeeeeeeg. aaaaaaaaaaaaa.......

sommaren vart är du?

vill ju ha min fina:


men jag ska skaffa tjocka leggins..haha.. ska ha dej på min älskade kjol ;)

Jag vill vinna!

Hos Kissie kan man vinna en helt galet underbar väska! Jag vill vill vill ha den! Skulle vara så perfekt på min arm..
http://www.kissies.se/index.html ... Alla har väl redan läst den här tjejens blogg, men kolla in ändå annars!



Här ovan ser ni gooooodingen...vill ha!

News :)

Just ja, jag har en news.. har återupptagit töjjningen av mina hål i öronen.. sist jag höll på med det var i USA, och jag råkade ut för väldans infektion, tror jag töjjde för fort + värmen. Så, nu ska det gå väldigt sakta, och det råder det inget tvivel om! I mitt vänstra öra kan jag bara ha ett "vanligt" piercingsmycke än, för det hade växt ihop helt.. i mitt högra kan jag ha en extra bred ring, men än har inget töjjsmycke åkt i! Det blir senare, har kvar från USA... men, ringarna är ganska små som jag hade med mig, och spikesen kan jag inte ha.. iaf inte om jag får som jag vill..då blire mkt crossåkning och det funkar inte med långa spikes då... men men, får väl fixa nya.. skulle köpt fler i USA bara! XX

days of our lives..

som alltid, det måste vara en av de få saker som är bra med att vara sjukskriven - jag kan se alla intriger! Just nu rockar Meems hårdast..;)

Det är så sjukt kallt i min lägenhet.. och jag min lilla latmask sitter fortfarande i träningskläder..haha.. bild på mina söta Tinks shorts kommer sen ;) Sjukt små, sjukt söta! Blir lätt att hyra Tinkerbell filmen och hoppa i de här, poppa popcorn och bjuda hem *piip* haha. Men igår sågs vi nästan, det är ju framsteg!

Idag ska jag göra mig fin och åka till en kompis och äta bullar. Jag vet, Gi ajajaj, MEN, hon har bakat bullar för första gången på evigheter, eller kanske t o m någonsin...och då sviker jag inte!!!

Imorgon blir det trökigt med tvättid och disskutera räkningar etc med exet.. men på lördag kanske ikea :)

XX

natti natti bloggen..

Bloggar från sängen! Ja, sängen - inte soffan! Blir min tredje natt i denna pärla,,,,för efter att ha sovit på soffan i brist på säng så är sängen verkligen en pärla om kvällarna... enda som saknas nu är ..... ;) xx

Min vovve är bäst!

Avslutning på hundskolan idag, jäklar vad duktig han är! Han är bäst bäst bäst!

Måste dra en snabbstädning nu. Men morgon dagen kommer här:

  1. Upp och möta mamma, ta hennes bil. (6.30)
  2. Till något roligt ställe att promenera på / eller hem, och ut och gå hurtigt med vovven, kanske jogga lite. (till ca 8.00) 
  3. Hem och träna: Ben, Mage, Armar - hårt som tusan - ingen tid att förlora! (ca 9.30)
  4. Duscha och åka med bilen till verkstan (11.00)
  5. Sola sola sola (12.00)
  6. Fixa iordning mig (13.00)
  7. Ut och gå eller nåt...ringa samtal och skriva mail
  8. Dammsuga
  9. Hem till L och J och träffa dem och DH
  10. Who knows... ;)
Hoppas jag orkar upp så tidigt bara, annars får jag hem och sova, och träna när jag har lämnat bilen... men då kanske det blir stressigt... Hmm..får se..

Dags att sätta fart, fast mot sängen, för jag hinner ju städa imorgon eftermiddag om jag orkar upp tidigt!!! Wiiho!

XX

Skriver en ny lista;

som vanligt..tada: (Men det känns så käckt att pricka av)

  • Klickerträning, klickerträning, klickerträning
  • Hundskola 18.00
  • Ringa elbolaget
  • Eventuellt ringa hyresvärden
  • Ringa Försäkringskassan
  • Ansiktsmask
  • Färga ögonbrynen och vaxa dem
  • Måla badrumshylla
  • Ringa läkaren
  • Ringa sjukhuset
  • Skicka papper till FK (x2)
  • Sola sola sola :D
  • Innan jag kan ringa måste mobilen laddas....boooring!
  • städa badrummet
  • and on and on...

Min kamerasladd :(

Ja, den är borta..den har varit det ett tag nu. Misstänker att den finns hos A. Blä :( Känns inge kul, för han kommer inte ge mig den lättvindigt! Men men, får ta med mig någon och åka dit nån dag, jag behöver ändå hämta mina skolpapper, min systers tavlor etc.

Btw, min tavla jag fick i present måste ju komma upp här! Och mitt bord..illa att det fortfarande bara ligger :S

Idag har varit en seg dag hittils. Vaknade vid nio, gick ut med hunden som var spattigare än någonsin, och drog så jag trodde jag skulle mista armen.. våran vanliga 1 h runda tog 2 timmar!

Nu sitter ag med en stor kopp kaffe och har precis sett på racheal ray, och beställt hem böcker från bokus. Marley och jag och Losing it, är de två jag hellst ville ha, men slängde med de gammla ego-girl och det skall bli ett sant nöje att döda dig också, jag fick lust att läsa mycket! Har iofs ett lager med böcker jag borde ge mig på.. kanske jag skall göra ikväll?

Imorgon skall jag iaf träffa L och J, och det skall bli galet roligt! Har inte träffat dem på länge! Sedan, om jag har tur..blir det massage ;)

Idag är det ringa samtal och hundskola som står på listan - inget sug för något av det! Vovven har ju fnatt så han har inte kunnat öva med mig... det måste ha varit en löpande tik ute, för inte ens skinka var intressant!

Men, nu ska jag avsluta kaffet, och sen kolla igenom alla mina tusen listor och se vad jag har kvar att göra..

XX

glömde goooglesana

Så jag kunde inte sola ansiktet :( Men jag fick sola kroppen, och diare anteckning: Sola inte kring 20 tiden - då springer man på folk man känner, vilket inte e nå kul när man joggat en timme i snöblandat regn, försökt värma sig i solariet och har sån galen träningsvärk i benen (eller vad det nu är.. mitt knäonda har spridit sig i hela låret..aj!) så att man går som om man bränt sig sönder och samman.. nicht gut. nein nein nein.

har fortfarande samtal kvar att ringa,. men idag blir det bara roliga.. xx

Jamen kom hit då ;)

kan ... ta och komma hit eller? Sitter här och fryser mig blå och är alldeles för nyäten för att kunna träna mig varm.. Vill dessutom ut och springa, inget annat, och då blire svårt när jag just ätit.. Men, som ett mirakel! Navy CIS! xx

Ett litet steg för andra, ett gigantiskt kliv för mig.

Jag planerar att säga Nej nu.
Nej, jag orkar inte följa med idag.

Nej, jag har andra planer för helgen.
Nej, jag kan inte lämna hunden nu, vi får se nästa gång, eller år.

Det är fruktansvärt svårt för mig att säga nej.
Men jag måste, jag måste göra det för att bli en egen person, för att må bra, och för att få känna att jag räknas. Jag kommer aldrig bli frisk om jag inte får vara en egen person. Och egna personer får säga nej, Jag tänker säga nej. Nej, nej nej. Det är slut på att säga ja för att göra andra glada, eller jag vet inte för att inte såra någon, Jag kan säga nej, och jag ska säga nej. Thats that, and thats it. XX

walking down..

down down down...haha..fyndigt va?

Jag försökte gå en hurtig promenad nyss. Det var för nära inpå maten, jag tog mej knappt frammåt...ajajaj. Inte bra, men bättre än ingen prom alls, alltså + till mej ändå :)

Jag är så nervös.. xx

matbilder?

jag ska börja lägga in bilder här.. ska kolla vad som är lättast, med mobilen eller kameran. Helt klart är det ju lättast med kameran på datorn, men den har jag tydligen inga drivrutiner till ;S

Men jag har drivrutiner till mig själv :P Nu är det bråttom att bli snygg! Ska ut och rasta vovven..sen in till listan igen.. har så mycket att ringa om!!!

Och ikväll kanske jag har ro nog att se nåt bra på tv oxå. Men idag:
  • Ringa elbolaget
  • Klickerträna med hunden
  • Skriva läxa till hundskolan
  • Jogga runt sjön (om knäet vill)
  • Eventuellt ringa hyresvärden
  • Kanske ringa försäkringskassan
  • Beställa från Jotex
  • Ansiktsmask
  • Hårinpackning
  • Färga bryn
  • Måla hylla
  • Sola
  • Beställa kort
  • Köpa cigg
Onsdag:
  • Hundskola
  • Sätta upp hylla
  • Ansiktsmask
  • Hårinpackning
  • Sola
Dags att sätta fart!! XX

it´s so hard..

And I wont notice when I fall.. TED  - hur sjukt bra som helst...!!!

Okej, med lite tur blir det action på torsdag ;P Mer kan jag inte säga, haha. Men sjukt trevligt!

Jag har städat hela dagen känns det som, och har fortfarande alla samtal och mail kvar, men känner så inte för det! Ska nog träna lite faktiskt, känner att det kryper i kroppen, och klockan ett är det dags att äta igen - leg magic tills dess kanske? Vad är ens en klocka? Min på datorn är 04.34... jag tvekar på dens riktighet ;P

Röksugen är jag också..men är jag inte vuxen och duktig om jag tränar istället för att röka? XX

GI

Idag börjar jag dagen med en riktig GI frukost - Kokta ägg och tomater. Ska bli riktigt gott! Jag började iofs dagen med en halvtimmes promenad. Brukar ju alltid gå minst en timme, men jag har bestämmt mig för att inte se detta som ett misslyckande! Jag gick in och körde lite yoga och konstaterade att jag är sjukt stel! Inte likt mig som är överrörlig i varje led. Men men, det skall jag jobba på.

Fortfarande ont i knät, och även i ryggen. Känns inget vidare idag :S men efter frukost har jag säkert mer energi att ta itu med alla småsysslor, som att dammsuga och ringa samtal.

Vi hörs sen bloggen. XX

Natti bloggen..

nu ska Jozie snart sova..bara halta ut med hunden först, ta en cigg och dricka lite the (inne är thet iofs). Fick något skumt med knät idag, när jag imponerande nog hade joggat ca 2 km..men attans vad skumt mitt ben är nu! Som att gå på en marshmallow med spikar i som svider.. mycket skumt. Jag har dock frågat sakkunnig om råd ;) Hahha..fast egentligen vet jag ju vad det är som gäller..jag är ju ssk för .. skull! Ibuprofen och vila, eventuellt högläge. Koll efter värme och rodnad - done ;) Ungefär.. nej, ut nu..XX

Hatar min rastlöshet..

Jag hatar verkligen min egen rastlöshet. Jag är så sjukt rastlös, och ändå får jag inget gjort..det är som att gå runt i en seg dvala medan det bara kryper i kroppen för att man vill göra något.. segt!! Jag antar att jag skall ut och ta en prom eller nt, men jag har faktiskt inte bestämmt mig. En cigg vore ju inte fel heller ;) Men jag vill behålla mina finkläder på, trots att jag egentligen bara vill ut och springa... ååååå..

Men det blir väl spring ändå, eller walk, vi får se...
XX

Nya tankar!

Nu börjar jag om! Inget mer råbantande och hårda träningsprogram  - jag stryker min plan jag hade i eftermiddags. Istället blir det nu GI och lugn träning. Promenader och Yoga, Meditation. Jag tror att det kan vara nyckeln, eftersom jag inte tappar vikt..kan ju vara så att jag har skyhöga kortisolnivåer för att jag panikbantar?

Nu är det iaf dags att lägga om, så det blir att gå¨en timme på morgonen, och någon valfri aktivitet på kvällen, men behöver inte träna hysteriskt, för orkar jag inte så orkar jag inte..jag ska försöka göra någon aktivitet varje dag, men det jag då känner för, ingen panik! Behöver ju inte ta all träning samtidigt heller..kan köra lite hantlar då och då.. xx

pank igen :(

nu är pengarna slut igen...bara en månad tills jag får nästa gång :( det suger att vara sjukskriven! Ska ringa och försöka få tag på lite mer papper att skicka in, tror inte att det jag fick från Försäkringskassan ens stämmer. Ååå.drygt!!

Jag har iaf fått en hel del gjort idag, och har massor av energi till att göra mera! Kommer få denna dag så fullladdad med grejjer jag har avklarat så det är sjukt!!!

Jag är sååå bra idag!

XX

banken har kollapsat..

jag vill betala räkningar..eller ja, vill vill jag inte, men måste, men det verkar vara stört omöjligt att komma in på swedbanks hemsida :( så jag får väl avvakta då...

drygt att jag är skyldig A pengar. Egentligen är jag inte det, men han vill inte visa någon som helst hänsyn, att jag har bjudit honom på 15000 hjälper inte, nej, han ska sura in 2000 av mej.. aldrig mer ett öre till den karln!

Nu har vovven kommit ut ur sitt näste under soffan.Han har tydligen det som nytt favvoställe. Måste maila syrran och kolla om jag kan komma in till kontoret en vända om det skulle bli så att swedbanks sida inte startar. men jag har ju iaf på mig till ungefär på fredag. Men det är ju bättre att ha det gjort så jag ser hur sjukt lite pengar som blir över.

Nu har jag iaf städat, och då insett att mitt blädderalbum med cd-skivor är borta! PANIK!!! kan verkligen inte hitta det och sätter hoppet till att jag av någon difus anledning lagt det hos min mor.

Jag har dock efter idogt städande fått ihop en hel ikeakasse med torr tvätt som måste sorteras, och det känns inte jättespännande. Samtidigt har jag fyllt diskhon än en gång, men vet att det inte är någon idé förrän det i diskstället torkat.

ska väl filosofera lite..haha, nej, jag ska kolla vad som skall göras härnäst. XX

This weeks to do`s:

Japp, dags för ännu en lista. Det därför att jag denna vecka har som mål att strukturera mina dagar.

Måndag:
Plocka undan från golvet i lägenheten
Diska
Göra ren spisen

Samla ihop alla viktiga papper och gå igenom dem;
Betala räkningar

Ringa hyresvärden om elen
Svara på mail och facebook
Ringa läkaren att han skall ringa mig
Ringa sjukhuset om intyg
Ringa elbolagen

Dammsuga
Ut med sopor

Fun things monday:
Långpromenad på morgonen
V
ägning och spel på Wii
Träna på kvällen +  Aerobic Striptease

Tisdag:

Ut och gå tidigt
Gå igenom kontrakt mm, med olika företag och fixa bloggen

XX





Bored

Jag är så uttråkad och rastlös så det är helt sjukt..vad ska jag göööööööööööra? Väntar på att P ska komma så vi kn hämta min säng.. men tills dess då? Jag har toooorka! Återfuktar min idérikedom med en öl. Och funderar.. är det oförskämmt att skriva ett sms som lyder - "Jag har fått en säng nu - ska vi...*ppppiiipp*??" Jg tror att jag får någon form av brist om jag inte får hit .. nu. Åååå...längtar så sjukt mycket :) Kommer kanske kunna berätta tydligare om mina planer sen, fast det mesta är väl ganska tydligt ändå??? Men det är också BIG things på gång, men vi får se när det blivit lite mer klart...

Så skönt att skriva av sig.. även om ingen läser :P För skrivandet är min drog, och har alltid varit ;)

XX

solat...

och jag brände rumpan!! ajajaj! ska svida  om till mina tinkerbell shorts i mjukistyg istället för jeansen. Hoppsan, jag som hade tänkt sola imorgon och lördag oxå.. men jag får väl ha boxer då ;)

Beslutsångest om vad jag skall träna idag, men lotten föll på Wii magövningar och Aerobic Striptease. Ska bli skoj skoj skoj! Bäst att börja kanske??

XX

nybadad igen

haha..ofta nybadad när jag skriver här. Men det är ju bra fördriv medans håret torkar. Badade med olivolja i vattnet, så nu är jag supermjuk! Kan verkligen rekommenderas! Ska iväg och sola snart, men först fixa klockan. Mamma är så snäll så hon kommer och kör mig, så slipper vovven vara ensam.

Har nyss badat vovven oxå - han var så lerig! Vi har varit ute på en lång skön powerwalk..med mycket lera ;) Träffade en trevlig farbror som berättade om sin hund..medan han gömde undan ölen :P Men det är så härligt ändå, att någon i detta landet otrevlig är lite trevlig och säger Hej. Det är en av de saker jag saknar när jag är här och inte i USA. I USA hejjar alla, där ler man mot varandra, utbyter några meningar - även när man inte känner varandra. Är jag ute och joggar där passerar jag INGEN som inte hälsar, är jag ute här passerar jag INGEN som hälsar. Måste folk vara så buttra? Man behöver ju inte snacka, men ett leende har väl ingen dött av?

XX

Storstädning!

Har städat som en tok, eller ja, nästan, och nu är det fint i mitt lilla hem igen. Nu behöver jag bara borra upp mitt barbord, fixa ett soffbord och en säng och sen är det klart att bo här.. och sen ska jag flytta ;)

Vovven ligger o småpyser när han sover, så vi ska nog gå ut snart..har dock beslutsångest för i vilken ordning jag skall göra mina ärenden idag.. det jag behöver göra är:
  • Sätta i en till länk i min klocka
  • Träna
  • Sola
  • Inpackning i håret
  • Bada vovven
De två sistnämnda blir nog ikväll, men nudå? Jag tror jag går ut och tar en powerwalk på kanske en timme, sen hem och byta om, sen till stan och fixa klockan sen sola. Men när kommer min L hit då? Det vet jag ju inte.. sen får jag helt enkelt träna ikväll (jogging+något mer) och..ja, men leg-magic är jag lite sugen på att köra nu- såå det gör jag, leg-magic nu, sen powerwalk, sen ärenden..eller?

  • Öppna post
  • Mail
  • Facebook
  • Hotmail
XX

Boooring

Sitter i kö. Galet tråkigt! Vill göra något helt annat. Lite enduro åkning vore ej fel. Men vänta o vänta. Har massa ärenden o vill bara hem till hunden. Han blev så ledsen när jag gick. Men jag bryr mig inte om grannarna blir sura, kommer ändå aldrig trivas förrän jag bor i hus! X x

kallt..as usual

ska ta och hoppa in i badet tror jag bestämmt, men får ta ett kort bad, om jag ska hinna allt idag! Men samtidigt så känner jag lite att jag måste ta en dusch/bad om jag skall kunna ge mig ned på stan. Sminket skall på oxå, och håret plattas. I vanliga fall brukar jag kunna vara en riktig latmask och dra ut i sweattis set och toffs, men jag måste skärpa mig! Det är faktiskt viktigt att känna sig snygg för att må bra!! Att iaf inte känna sig som en lodis.. jajja.. nu ska jag sätta fart.. Xoxo

kom hit!

Är det så enkelt? Känns som att frågan "vad vill du?" snart kommer, och då vill jag bara svara saker som inte ens kan publiceras här..  men enkelt: "kom hit" ååå..underbar natt, trots svårt att sova, för jag drömmde underbara drömmar :)

Idag måste jag fixa med myndighetspapper och sånt trök, men det är väl lika bra att få det gjort... tänkte kolla om jag kan sola på vägen hem oxå. Beror lite på klockan, hundskola klockan sex. Men de borde väl ha öppet till tre eller fyra iaf? Måste hinna med en powerwalk på en timme eller två innan hundskolan oxå, så att vovven orkar hålla focus. Likväl ska vi träna massa klicker idag oxå, oj, rörig dag!

okej, ska kolla om det finns något att kryssa på listan oxå.

Efter hundskolan skall jag iaf:
Dammsuga om jag inte gjort det
Bada vovven
Pälsvård
Träna

xx

rastlös..

vad gör man när man vet att man borde sova men är så rastlös att man inte kan? det är ju mitt i natten..nästan. träning gör mig bara piggare, mjölk dricker jag inte...hjälp! jag borde verkligen sooova.. visst, sömntabletter, men jag vill ju sova ändå..ååååååå.... xx

baby i´m bored

och hur kan man vara så uttråkad när man har så mycket att göra? jag kan. jag är uttråkad för jag behöver något jag inte har just nu.. behöver, måste ha, jag har såna galna cravings!

kollar på top model nu, och har bestämmt mig för att ta en lååång promenad med vovven, ska kolla hur lång tid min tänkta runda tar...men, jag måste planera om den, för jag kan inte gå så nära mitt gammla hem som den skulle ta mig.. ska kolla in lite kartor tror jag...gahhh XX

Missing...

Missin, looooonging..wanting.. hur länge ska jag vänta? Jag längtar så det är helt sjukt. Kommer väl svimma av spatt när jag får som jag vill ;) Men..åå..vill ju bara *------*

Btw kan jag inte heller vänta på att vikten ska rasa, jag vill vara smal nu!!! Åååå..känner mej så pluffsig idag, blä.

Skönt att sola iaf, blir mer sånt, men nu skall de ta bort solarierna på scandic här i stan, så jag måste hitta ett nytt ställe där det bränner på riktigt ;)

Känner att jag kanske behöver shoppa? Har som alltid inga pengar, men jag tror att lite galen shopping skulle vara positivt för min hälsa..

Skor, en jacka och nån mössa och halsduk..några par jeans..*drömmer*

jobbiga dagar..

Jag har så mycket tråkigt jag måste ta itu med och få gjort - det tär på mig. Och jag har så svårt att få saker gjorda..usch, det är hemskt. Jag känner mig så handlingsförlamad. Men är det inte konstigt? Jag kan pressa mig till att träna, men inte till att kolla mailen på flera dagar? Jag kan ut och gå en mil, men inte svara på en kommentar på facebook...? Jag börjar tro att jag drabbats av isoleringssymtom och social fobi. Fy. Måste ta tag i det här, måste bli bättre. Ska börja med att svara på mail och facebook idag, och diska, kanske måla hyllan. Vi får se, men nu måste jag ladda om med frisk skogsluft, och skall åka ut till tjärnen ute i skogen och bara gå runt runt runt. XX

Lunchseg..

Hej bloggen! Har just käkat en skål med blandsallad och tomat, vinäger, olivolja, peppar och salt - mums! Har räknat lite på det där, och salladen bör inte innehålla mer energi än en shake, så det känns okej - för det är ju heller inget onyttigt i.

Avslutar lunchen med gigantiska mängder kaffe, Rachel Ray och varmt täcke. Har massa tråkiga saker att göra idag, men ska ta hand om dem strax, så ska jag åka till en tjärn här i närheten och motionera en mil eller så med vovven sen :)

Nu sover vovven och jag ska kika på listorna.. see ya!

X

Bed time

Borde sova för länge sedan, ska ju upp sjukt tidigt imorgon. Ska skjutsa mamma till jobbet så att jag kan låna hennes bil, så vi åker vid halv sju :S men men, det blir bra, då kan jag snabbt fixa besök hos doktorn, solning på scandic och handla kaffe och tvättmedel på Willys - sjukt billigt just nu!

Har inte tagit tag i några papper eller mail idag *skämms* så jag får fixa allt det imorgon. Hoppas bara inte att det är försent med något.

Har inte heller tränat särskilt med vovven, så tisdag och onsdag ska vi träna massor.

Frös så mycket efter min milspromenad, så jag burrade in mig i täcket - och somnade. Således blev träningen lidande, och jag får fortsätta att jobba mig ikapp på listan imorgon. Har dock bestämmt mig för att förutom min planerade träning som jag tidigare berättat om, fokusera på mage och midja, samt balans - måste både se bra ut i bikini och ha grym balans på enduro hojjen ;)

Känner mig mycket starkare än tidigare, och inte lika pluffsig, men vågen säger annat - hoppas dock och vill tro att det är muskler som väger, och att jag med denna veckas pulverdiet kommer få bort lite underhudsfett så att musklerna syns.. och om LW kommer hem i helgen kanske jag för första gngen på ett år kan gå ut med henne och känna att jag åtminstonde ser okej ut, och inte som att jag skall explodera vilken sekund som helst!

Ett hinder för mig är dock att jag inte orkar träna så mycket när jag äter pulvret, men jag skall pressa kroppen till max denna vecka, och hoppas på stora förändringar. Sedan blir det eventuellt diet-paus i helgen, skall ej äta mat, men kanske alkohol, och sedan back on track nästa vecka... jag skall bli slimmad tonad och muskulös! Och solbränd ;) Planerat in tre solningar denna vecka, så jag får en bra grund!

Vidare måste jag tipsa om veets ansiktsvax innan jag lägger mig.. perfekta ögonbryn på nolltid! inget småplock och strån som inte komms åt..bara att klippa i önskad form och vaxa på!!

okej bloggen, nu ska jag sova så jag orkar poppa runt i mors bil imorgon..

X

frrrryser!

Tänkte börja träna som jag skrev nyss, men vovven blev rastlös så jag tog på mig jympadojjor och så powerwalkade vi en mil. Duktiga vi är! Dock riktigt svettigt, och när jag nu sitter i soffan/sängen så fryser jag ordentligt..måste lrypa ned i ett varmt bad känner jag, men tvätten hänger på tork över badkaret...plus att jag ska träna mer, så det får vänta tills ikväll.

nu ska jag gos under täcket med the och top model.

men, jag måste bara säga..han har sett allt av mig, när jag varit glad, när jag varit ledsen, när jag frusit så jag varit blå och när jag svettats som en tok, i mina fulaste träningskläder och hår som klibbar i svetten, i gigantiska kläder och i partyoutfits..med panikattack, med värmeslag och med brakfyllor - och ändå. *drömmer*

Kvar att göra sedan förra veckan:

  • Ringa hyresvärden om elräkning (måndag)
  • Sammanställa kvitton och kopiera dem (måndag och tisdag)
  • Posta överlåtelsepapper (måndag + köpa kaffe)
  • 3 varv powerwalk runt sjön (måndag)
  • 45 minuter powerwalk (tisdag)
  • 1 h powerwalk (tisdag)
  • Ett språng uppför trapporna (måndag)
  • Två walkabouts (onsdag, torsdag)
  • Aerobic striptease

Leta biobiljetter!!!!

The BIG move

Min älskade kompis P skrev ett sms och sa åt mig att göra The Big Move och få som jag vill ;) Jag fick oväntat mod och gjorde det.. och jag fick positiv respons..hehe.. *glad* längtar och väntar. Men, måste ha the body om jag ska våga fullfölja mina smidda planer, och därför blir det återigen kick-start. Jag vet, jag tjatar om det var och varannan dag för att sen fuska, men, den här gången har jag motivation som inte är av denna jord! Så min vecka kommer se ut såhär:

To do list:

Monday:

Sovmorgon
Blogg
Frukost - shake+kaffe måste köpa!!!!

Mail, Facebook etc.
Days of Our Lives

Träna på wii balanceboard 30 minuter, olika balansspel
Leg-Magic

Ab-glide
Wii - styrka
Powerwalk med vov ven 1 h

Klickerträning med hunden inne
Diska
Plocka undan i köket

Leta reda på papper och kvitton
Vika undan torr tvätt
Kamma storrumsmattan
Måla hylla

Peeling
Vaxa
och färga bryn

Wii
Jordan Work-out, hela
Sit-ups
Hantlar




Tisdag
Låna bilen av mamma
Ut med vovven ca tidigt tidigt
Doktorn vid 8

Shake i bilen??

Sola på Scandic
Willys och eventuellt CityGross


Hem och ut med vovven, powerwalk 1 h
Trapporna
Frukost

Leg-magic x 2
Ab-glide
Sit-ups

Bada vovven och göra pälsvård!

Rester från måndagen:
1 h powerwalk
Ab-glide
Sit-ups

Mail, Facebook etc
Ringa hyresvärden
Fixa med kvitton
Lokalisera biobiljetter

Klickerträning
Diska
Städa köket
Kamma mattan
Vika undan tvätt - den lär väl vara torr efter två dar???


Onsdag:
Lämna in kvitton
Sola på vägen hem

Träna J-workout
Styrka armar
Mage
Leg-magic en gång

Hundskola

Torsdag:

Fredag:
Sola!!!
Doktorn 10.00









Dumpa mej?

Suck. Varför hör jag inget? Jag vill ju bara... Men men, jag hoppas på att få svar snart..sitter hemma o jäser nu. Ätit för Mkt igen. Men har för första gången pratat allvar om det med mamma, o jag vill tro att det är ett steg i rätt riktning. Men long way to go! Fick just att bara skita i träningen idag, men nej, jag ska fan kämpa järnet för min egen skull! Sen fredagsmys o kanske en öl o måla möbler:)

Kört på alla vis:(

Har totalt förstört min diet. Handla godis. Ville nöja mig med 85 % choklad, men köpte sura och salta oxå. Nu bjuder morfar på kex choklad, o maten är snart på bordet. Men men, känner mig uppgiven idag. Inte fått svar på det jag ville igår, o inte idag heller. Blir kanske öl i badet.. Känns så tråkigt allt. X

Spoil me..

Fredag är som jag tidigare berättat min spoilme dag. Bada badkar, peela, body butter..sega mig länge i badkaret med skum, ansiktsmask och inpackning i håret. Om jag inte följer någon särskild kostplan ta ett eller två glas vin eller en isig öl. Tända ljus och bara ta hand om mig själv.

Idag är inget undantag, men jag kommer börja ganska sent. Ska till morfar en sväng, sedan träna - sen..MysFredag. Ingen alkohol dock, bara inpackning, ansiktsmask, peeling..sedan olja i vattnet liksom skum.

Jag har en del annat att göra också.. om jag kommer ihåg att köpa vax skall jag vaxa, och färga ögonbrynen. Jag skall fila naglarna under dagen, och ikväll måla dem. Jag ska helt enkelt ta riktigt god hand om mig själv :) Det är så man måste göra ibland för att samla kraft och boosta sitt ego lite. För man blir faktiskt mycket snyggare om man känner sig piffad, fixad och fin :)

Kvar sedan igår:

Kvar sedan igår:
  • 1 walkabout
  • 1 omgång på leg-magic = 2 idag
  • Aerobic Striptease
Kvar sedan tidigare:
  • Tre varv runt sjön
  • Ett språng uppför trapporna
  • 45 min powerwalk (när skavsåret läkt)
  • 1 h powerwalk (när skavsåret läkt)
  • 1 omgång leg-magic
Dagens:
  • Leg magic x 2
  • En powerwalk (ikväll)
  • Jordan workout med hantlar
  • Styrka överkropp
  • Wii fitness, alla ihoptjänade övningar

Klickerträning!!!!!!!!!!!!!


Tråkiga grejjer jag också måste göra idag:
Ringa försäkringskassan
Ringa hyresvärden om elräkning
Fylla i Telia papper
Sammanställa kvitton
Beställa bostadsbidragspapper

det fungerar ju!

Im the mobile blogger, Yes I am!! Det funkade ju..fast jag råkade ju visst posta inlägget ca 50 ggr, men det har jag fixat till nu..haha, jag kan blogga med mobilen *dansar runt och skrattar*

Hundvakt!

Har försökt mobilblogga..men tycks inte fungera :(

Idag är jag och min partner in crime Chip hundvakt åt River, en myspysig liten blandis som är ungefär lika stor som en tredjedel av Chip ;) Mycket bus! Sötnosarna tycker dock att det är roligast att busa mig, så jag blir lite mörbultad.

Jag har tränat mycket med min Wii! Den är så rolig... men dock blev det lite för lite träning igår.. och en Pepe glass..men vafan, favoriten har ju varit ur sortiment ett år eller nåt - och nu fanns de för blott en femma! Hade tänkt vara duktig och spara tills efter dieten, men what the fuck..jag e ju duktig ändå. Min diet ser ut som följer:

Morgon - Havregrynsgröt med linfrön och lättmjölk. Svart kaffe.
Lunch - Kick start shake
Middag - Kick start shake

Mellisar: Proteinthe från Kellogs, Svart Kaffe, Grönt The eller KanelThe (kickar förbränningen)

Natti-the: Super-diet the från USA.


Jag har ett så otroligt irriterande skavsår sedan förra helgen.. och mobilen har varit tyst, bara det är ju ett skavsår i hjärtat.. Men jag tror jag såg vad jag ville se igår :) Men jag vill se mer och jag vill att mobilen piper nu!

Nu då.

Funkar det?

Mobilt?

Mitt mobila bloggande syns inte :( Måste fixa till det här!!

Köpte ny mobil igår, en Samsung med touchscreen! Hur fin som helst och massa bra funktioner! Dessutom fick jag till ett riktigt bra abbonemang och gratis minneskort :) OCH, jag fick köpa ett Nintendo Wii på 24 månaders avbetalning - äntligen fick jag råd med spelet jag trååånat efter sedan det släpptes!! Och till det, en Wii Fit platta, så nu jäklar! Har testat nästan alla spel en snabbis och det är så sjuuuukt kul! Kommer få svårt att få tiden att räcka till något annat!

Idag hade även Cosmopolitan och Allt om Mc dimpit ned när jag kom hem! Glädje!

Nu har jag tusen saker att pyssla med i det ruskiga kalla vädret...

Och, jag tränar som en tok, så blir jag inte både smal och synligt vältränad nu är det något som är fel!!

Morgondagens träning blir:
Powerwalk 30 min, intervall 3o min. Trappor!
Lååång lek med mitt nya Wiii!!!! På plattan såklart, fokus på mage, midja och balans..

Walk.
Två omgångar på Leg-Magic.
Aerobic Striptease...
Mer lek med min nya leksak :)

Och viktigast av allt, massa träning med hunden! Klicker!

Även dags för ansiktsmask, hårinpackning och peeling.

Blir en mysig dag imorgon!

Nu ska jag avsluta min kopp med superdietthe och zappa lite..
Byebye

Träningsvärk botas med träning

Det är min fulla övertygelse..har jag fel??
Har tränat varje dag nu, och hur ont det än gör så är jag övertygad om att träning botar träningsvärk.. men, eftersom jag nu knappt ens kan ta på mig mina egna skor börjar jag tvivla på det jag tidigare varit så övertygad om. Så vad gör jag nu? Om jag är lika stel och öm imorgon kör jag på vilo-dag då. Skall nog powerwalka ändå, men det beror illa nog på skavsåret. Svårt att gå ordentligt när det sitter där och bränner! Jag härdar länge, men såret är nu för ömt. Och vilka skor nuddar inte hälen? Lite kallt att ta fram flip-flopsen, även om jag är bra sugen.

Så, ja, update imorgon om mitt onda! Haha, men skönt att för en gångs skull vara lite "dålig" pga träning och inte föregående dags alkoholintag..haha.

Btw börjat kick-start idag, men ej fått i mej fem påsar, bara två, plus proteinthe. Skall börja med super diet the också, tänkte göra det imorgon, men vafan, kan väl göra det nu???
eller nej, tänk om det får mig att må dåligt?
eller skitsamma, now is the time!! ciao

men skriv dååååå

å...vad gör man när man bara vill men inte vågar? när man längtar men inte vill erkänna riktigt o helt? när man bara vill att det ska durra o mobilen ligger som en död sill..? jag blir toookig! men, jag ska väl gotta mej med en ny mobil iaf. *hoppas* men vad hjälper det när det är något så helt annat jag vill?

Aouch!

Träningsvärk. Stelhet. Mjölksyra. Love träning!!!

Haft en jobbig eftermiddag, ont i magen, somnade, A ringde, han kom o skulle hämta nyckcel - o jag kan inte låta bli att kommentera hans elaka beteende.. men jag har ju all rätt, men ändå. Vill stå över att ens fundera på det.

Hittils inget sms :(

Har idag kört 1,5 pass leg-magic, Jordan Work-Out (cardio) med hantlar, samt styrka armar med olika vikter. Känns ont o stelt överallt, men skönt! Har dock ett skavsår som tappade blåsan imorse, så det svider! Men, nu är det ER på tv..och sen ska jag ringa syrran och L.

Fick min kamera idag! :)

Och LW, värmde och peppade som tusan..hon e bäst :)

Min mage!

Ajajajajajaj vad jag inte mår bra just nu.. såå ont i magen! Har dock sorterat papper och insett att fler av mina sjukintyg måste tagit omvägar. Måste åka till gammla plejset och hämta mina grejjor och hoppas att jag hittar dem där.. men det känns motigt som tusan. Ska kolla med syrran om hon kan hänga på dit imorgon, och givetvis med A om jag får komma. ååååå..kan inte mobilen durra till?

Nybadad!

Klev just ur badet.. Hello Kitty morgonrocken värmer skönt..dags att kolla mailen. Motigt som tusan, men hoppas jag fått svar av dem jag behöver, och att det är bra svar! *samlar mod*

Hade fått ett av två svar, och det var ett bra, helt okey svar - som jag ska svara på ;) Känns skönt, men också en aning förvirrande. Gällde skolan i detta fall. Men sjysst att man får lite hjälp iaf från en i övrigt förvirrande högskola. Så, nu...ja, blir väl att dra på mig någon mysig myspysoutfit ... som alla andra dagar..vänta och hoppas..torka håret och diska. Kanske ska jag ut och ta en cigg också? Njae, vi får se.. men ska träna igen ikväll iaf..känner att jag kan väl lika gärna träna nu, för jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men samtidig så har jag ju just duschat efter förra träningen! Och jag ska även måla klart mitt badrumsskåp + en hylla.. men det får nästan vänta till kvällen, så jag kan lägga mig medan det torkar och inte kutar in i det i vanlig ordning..fast vänta nu! En liten hylla har jag ju att grundmåla..haha!

Morning!

Typ..haha..försov mig ;P Men vovven sov så nära o var så varm o go så jag kunde inte kliva upp! Det är så sjukt kallt i min lägenhet, vaknar varje natt med värk i kroppen! Ikväll ska jag planera bättre och fixa ett riktigt täcke, pjymas och raggsockar till natten. Har fortfarande ingen säng.. men fundrar på att dra ned på jysk och kolla.. bor ju granne med affären..såg att två 90 sängar skulle bli ca 1000 spänn, men jag vet inte. Ska nog kolla iaf :) Kruxet är nog att jag hellre skulle ha en 1.60 eller 1.40 säng.. samtidigt så älskade jag min 1.80 säng..princess! Men, nej, ska kika efter en mindre.

Usch, idag är en sådann dag då jag måste sortera papper och skicka in, kopiera etc. Trist!! Plus att jag har massa "seriösa" kontakter jag måste ta för att styra upp min skolgång.. MEN, jag har ju bara mobilen, så eventuellt gör jag mina ärenden per telefon hemma hos mamma imorgon, och då kanske jag kan låna bilen och åka till grannstaden och titta på ny mobil! Ja! Toppenidé!!! Ska kika in på comviq vad jag har för samtalsvanor ;)

Okej, innan läggdags idag:
Comviq.se - sammanställ samtal så jag kan kolla på mobil imorgon!
Träna (se tidigare inlägg)
Kolla sängpriser på ikea.se
Kolla råsaftcentrifugpriser
Kolla mailen och facebook
Maila skolan (mer folk där..)
Tag fram telenr jag behöver imorgon
Ring samtal som eventuellt behöver ringas före fem!
Kolla telefonmodeller, och telefonförsäljningsplace

Jäklar vad glad jag blev när jag kom på att jag kan köpa mobil imorgon!!!!!!

Sen är det ju ngot anat i mina tankar som gör mig sprittig och sprattig oxå.. *drömma*

Kvar från tidigare listor:
 - Springa upp för trapporna (utöver den dagens träning)
 - tre varv runt sjön (utöver den dagens träning)
- 45 min powerwalk (utöver)
 - 1h powerwalk (utöver)
- leg-magic (utöver)

 - beställa b-b papper
- skicka in sjukintyg (samtliga)
 - ringa stockholms universitet
 - kolla lägenhet i stockholm
 - skriva över abbonemang

skall kryssa listan snarast..*wiho!*

Det är väl tanken som räknas...

och jäklar vad den räknas just nu :) Tankarna gör mig yr, glad, sprittig... som om tanken på dej, kan få mej att le..

vill skriva av mig, men det är bara mitt än så länge..

har tränat bra idag; gick ca 2 timmar när jag vaknade, gick hem, har pysslat och målat, sedan leg-magic, sedan effektiv förbränning dvd, sedan aerobic striptease. Pigg som tusan nu! Kanske inte så lyckat med tanke på den sena timman, men så får det va.. ska upp tidigt imorgon, kick-starta och träna..längtar!

Lista Måndag:
 - Upp och hoppa ut och gå ett varv runt sjön, gärna powerwalk, vända och intervallträna nästa varv.
 - Upp för trapporna..*pust*
 - Leg-Magic, Ab-glide och eventuellt något mer..
 - Frukost
 - Kolla mailen

 - Eventuellt ringa skolan
 - Biblioteket?
 - Sola?
 - Planera in en dag denna vecka att kolla på mobil
 - Jordan Work out med hantlar (kväll)
 - Leg magic (kväll)

Lista Träning:
Måndag, Onsdag, Fredag, Söndag: Jordan med hantlar, Leg Magic x 1, Ab-glide, Walking
Tisdag, Torsdag, Lördag: Leg Magic x 2, Ab-glide, Walking, Fit to strip

Det här är iaf målen.. Alltså fokus på mage och armar må,on,fr,sö
Fokus på ben ti,to,lö

Givetvis olika program beroende av vad jag känner för.. grymt kul att hela tiden variera sig!!!

Ska väl slözappa lite nu. Inväntar galen träningsvärk..men fighting fire with fire...så mer träning! Det är ju så roligt!!

Ciao

To do:

Eftersom jag ännu inte skaffat någon mobil som kan agera anteckningsblock åt mig, så får jag skriva to do list här ist:
  • Vaaakna..sovmorgon, ca 8.00
  • Powerwalk med vovven
  • Träna leg magic och platt mage stark rygg, avsluta med ab-glide och yoga
  • Frukost, shake
  • Bada och lägga ansiktsmask
  • Plocka ihop, dammsuga, torka golv
  • Diska och skura det som behövs
  • Vattna blommor
  • Gå igenom de papper jag har här
  • Maila skola och landsting
  • On and on and on...

Träningsvärk!!

Tjo vad ont det kan göra i benen efter några minuter på "leg magic", jäklarens vilken pryl! Körde igår, vilade de magiska musklerna idag och tänkte starta dagen på den imorgon :) Fast jag har inte latat mej, powerwalk imorse, och Jordan Work-Out på em. Båda delarna, kondis o styrka. Pust! Jag hade redan träningsvärk..men det är skönt den lilla stund av värmda muskler som inte gör ont som man får precis när det är som svettigast...sen är värken tillbaks igen! Har fått lära mig att jag har tränat mina muskler under fötterna - wow.

Känns iaf bra att kommit igång lite, och nej, jag ska inte ropa hej, men ändå. Imorgon börjar jag på kick-starten, och jag känner att nu när jag bor själv och bara har mej själv att sköta och dividera om etc, då blir det nog lättare. Plus att jag känner mej taggad av träningen! Det jag nu är mest sugen på är yoga och fit-to-strip, så det + leg magic och ab-glider blir det imorgon!

Har bestämmt mig för att varje gång under dieten jag blir sugen på att småäta, (om jag är hemma), så blir det tio armhävningar ist. Och jag funderar på att fundera ut någon bra övning att bota röksug med..hmm...förslag?

Så skönt att sitta hemma en fredagkväll och bara mysa. Kan knappt minnas när jag var nykter och hemma om helgerna sist, så det behövs. Och den där sköna känslan av avslappning efter veckan som fredagsölen ger - den känslan är tusen ggr bättre när man sitter i badet och ömkar sina ömma muskler - med ett glas vatten och hälsosamma planer!

Jäklar vad jag känner mig peppad!! Just ja, jag har också bestämmt mig för att ställa undan vågen i två veckor, och sedan väga mig, samt att försöka meditera, då jag tror att min vikt mycket kan bero på stress - mina kortisol nivåer är nog skyhöga!!! Och har jag råd nästa månad köper jag en råsaftcentrifug och börjar göra hälsosamma menyval.. efter min allevo tid.. fundrar på jordans recept, ser sjukt gott ut!!!

tränings dag!

Idag har jag tränat minsann!!! Började dagen med en timmes powerwalk med inslag av intervall, sedan 45 min powerwalk/promenad i skogen på eftermiddagen, och på kvällen Jordan Workout med hantlar (2x2kg) och leg-magic. Har även gjort lite smågympa när jag haft tid under dagen. Nu jäklar ska vi komma i form! Mörbultad och seg orkade jag knappt ta mej ut mer än en liten kissrunda med vovven nu på kvällen,, mer imorgon!

Dags att slözappa lite, ska upp tidigt imorgon och inte bara träna utan har ett möte oxå, så det e lika bra att vila!

Blir en ny lista imorrn..haha

Hurtbulle!

Okey! Nu har jag hurtat runt sjön i spöregn, och, ja, släpat mig upp för trapporna, något språng orkade vi inte med där eller!

Har ju fortfarande inte lagt upp några bilder på mina USA-fynd, men det kommer! Har dessvärre glömt min kamera ii min förra lägenhet, så jag måste hämta den.. sen, lets start modell!

Önskelista:
Symaskin
Docka att ha som modell - vad heter de där ställbara röda kropparna?

Egen KTM motard och en KTM Superduke

Rosa crossställ från FOX

Ny mattsvart crosshjälm

Attans vad jag har hurtat, men känner mig väldigt frusen nu! ska jaga rätt på några varma kläder att ha under min sjyssta hellokitty mysdräkt - bilder kommer..självklart!

Dags att kryssa på listan

The best of Me

Den här lilla hemlisen förtjänar ett helt eget inlägg! För än så länge är det en hemlis.. men jag har fått ett kanonerbjudande, och det kommer bara bli bättre från nu!!

Since I've been gone..

Ok, vad har hänt då under mitt uppehåll?

  • Flyttat, Finally!!!
  • Slingat håret, testat både slingblondering i hätta och med folie. Hätta är drygast men vinner nog ändå, och har provat många olika sorter, Schwarzskopf (hur stavas det??) blå förpackning L+1 är den bästa! Solklar testvinnare! (Andra är Mood, Palette, och annat märke, alltid det starkaste blonderingen/blekningen, men, inget slår alltså L+1. Eller hette den t.om. +2??? Var ett tag sedan!
  • Varit på 50-årskalas. Sjukt kul! Love party with S!
  • Mina sängar har försvunnit
  • Vovven is still going strong på hundskolan
Nya planer:
Torsdag:
ca 7.00-7.30 -
träna: Styrka, yoga och uthållighet
ca 8.00-8.30 - träna: kondition, powerwalk med vovven i en timme, minst två varv runt sjön
ca 9.00-9.30 - springa de 6 trapporna upp till lägenheten!


förmiddag:
kaffe, proteindrink.
diska
plocka ihop
packa upp grejjor

kontaktträning med vovven

Lunch
åka till mamma: ringa högskolan dalarna
ringa högskolan sthlm
ringa telia
maila landstinget
kolla mail, facebook etc.
hämta dvd-spelare

Eftermiddag:
Powerwalk ca 45 minuter + träna fokus med hunden
Fortsatta ärenden per telefon och mail
Hämta paket på posten och lägga på fel-skickade posten

Kväll:
Installera dvd
Träna valfri träningsdvd + leg-magic dvd

Powerwalk ca 45min-1h
Spring i trapporna :P (beror på hur sent det är)

Fredag:
Morgon:
Träna: styrka mm som torsdag, powerwalk, minst tre varv runt sjön
Kaffe, Proteinthe

Förmiddag:
Days of our lives repris!
Mail, facebook etc.


Lunch:
Gå till bibblan och hämta böckerna kanske?
Omlåna böcker??

Eftermiddag:
Powerwalk, minst 45 minuter

Kväll:
Träning  till dvd följt av powerwalk
Bada och göra ansiktsmask, peeling
Placera ut blommor i lgh

Dammsuga??

Snarast:
Sola x 3
Pälsvård på vovven
Påbörja kick-start (jag vet...)


Ja! Jag behöver en mobil med planeringsfunktion!!!






Ibland undrar jag vad det är för fel på folk..

Varför varför varför ska folk vara elaka och sätta käppar i hjulen för varandra? Varför bara förstöra, både omedvetet och medvetet? Jag läser många bloggar, och blir så upprörd över t.ex. hur Blondinbella behandlats av Aftonbladet - låt tjejen vara för fan!  Hon kanske är större än vad den där patetiska skribenten (för hon kan ju knappast kallas journalist) på aftonbladet någonsin kommer att bli, men varför måste man då visa sin avundsjuka genom att göra sånna töntiga påhopp som detta??

Förresten har jag, trots att jag är bra många år äldre, hittat en stulförebild. Kenza. Tycker hon alltid ser så sjukt snygg och fräsch ut, oavsett hur sjabbig hon själv säger att hon ser ut...

Själv kämpar jag med att orka se okej ut innan jag lämnar lägenheten.. och jag lyckas sällan.. men men.. när jag är blond och har tappat mina depressionskilon, när jag har fått flytta till mina drömmars land och bor där med vovven och dem jag älskar..då kommer jag vara sjukt snygg bara av att vakna :: För lycka gör en snygg!

Vidare hade jag drömmar om rockstjärnor inatt..myyysiga drömmar..haha.. love him. Ciao!

longlong time..

fick flytta in förra veckan..! yes! nu är det jag o chip mot världen. haha.. har hänt miljoner grejjor sedan dess..men har folieslingor i håret, så¨skriv you later!

RSS 2.0