Update :)

Nu var det längesedan jag skrev..varför det? Jag är kär!

Helt galet förälskad..så mysigt! Han är underbar. Fin, charmig, galet snäll, bäst..Vi är underbara tillsammans.

Jag känner mej som hand  i hans handske eller nåt.. sitter o puttrar runt i hans bil - Ja, nu har jag bil! Eller i tradaren och är så stolt över min sjukt snygga pojkvän som kör jätte tunga fordan ;) Givetvis kör han också tung mc och enduro...

Han drömmer om hus och allt som jag vill ha och ja, allt är bara underbart,. Och jag vet, det är för tidigt att vara såhär kär, men den här gången är det rätt, så jävla rätt.. nu ska jag hämta hem honom från jobbet :) Love!

Do me

Yes! Kanske har pressat fram en dejt imorgon. Och ja, pressat. Är det negativt? Kanske, men det är så sant som det stod i cosmo för ett tag sedan - det första hindret mot kärlek är att tro att kärlek är något magiskt. Kärlek skapar man. Och jäklar anamma vad här ska skapas ;) Shit, jag är så sjukt galen i denna person! Åååå..låt mej få.. *down on my knees*

Och vad gör jag då för att vara sjukt snygg imorgon? Jo, tränar tidigt på morgonen, och god damn vad jag ska träna (fokus maaaaage), solar och fixar mej..yes yes..underklänning kanske?

ska nog shoppa stay ups också ;)

tralalalalalala! Jag ska bli så sjukt snygg!

och ja, målet är still -10kg till jul!
xx

I hardly been outside..

my room in days..´cus I don´t feel that I deserve the sunshines rays.. Vafan, jag är inte så långt ned. Det är en vacker sång, men jag är bättre än att sitta och deppa, jag är stark och ouppnåelig, Thats it. Måste fokusera på det nu *banka in*

Jag har xtrema problem med ångest, men fan, nej, jag skall se mej själv som bra ist!

Jag har färgat håret nu, jag ska sola imorgon, jag har starka muskler - jag e ju piffig.. jag ska bara vara snygg. Det är det enda jag får fokusera på. Men ändock, är det nu diet-hemsidan jag tänker gå in på.. xoxo

Skitdag

Idag är en riktigt dålig skitdag. Dagen från hell, eller nej, en sådann dag vore definitivt trevligare än denna. Försov mig, vaknade med världens ångest, ut och gick och min runda jag alltid tar blev inte av för det var vovvar överallt. Folk var sjukt sega i motionsspåret (vafan, är man så seg så man blir omgådd kan man gå på en trottoar någonstans), det var kallt och jag kom in halv ett. Morning sickness?

Dagens brunsch blev pannkakor både till mej och hunden fast jag bantar för jag trodde det skulle muntra upp mej med tröstmat. Jag hade fel.

Sedan dags att ta itu med papper som ska skickas in till myndigheter etc. Kan det bli tråkigare? Har sorterat, letat, räknat o fyllt i hela dagen känns det som. Och ändå måste jag in till kontoret för att dra kopior. Och jag hittade sjukt många räkningar..gah!

Känner mej febrig, fryser och är sjukt trött. Har världens ångest och vill helst gå och lägga mej. Men jag beslutade mej för att ta tjuren vid hornen och ringa läkaren - vem svarar? Jo, en kompis mamma. Kul. Jag ursäktade att jag hade ringt fel- vill inte att hon läser mina journaler.

Skulle sedan ringa mor men fick arga tankar och slängde på..å vad snäll jag är ibland.

Ut och röka med vovven och det visar sig att det är aphalt under apsnön. Fan också.

Ska iaf åka enduro i helgen, och supa skallen i småbitar och sjunga kareoke. Jag skiter i om jag är sjuk och har snö upp till knäna - för det här är min helg som jag längtat efter som kommer!

måste ringa L också, en av de bästa, men jag har vart så dålig sista veckorna att jag inte ens orkat prata, och när jag väl orkat har det varit natt. Om jag är pigg imorgon kanske jag drar dit, men antagligen blir det att vänta tills på lördag, vill ju inte smitta någon. Gah, t.om. fingrarna värker!

Skit dag gå och göm dej

För sent för jogging..

Nu vet vi det.. denna tid blir man ensam i joggingspåret..inte bra om man som jag är galet mörkrädd.. men bra för kondisen att få kuta! Men men, nu ska jag krypa ned under täcket och läsa losing it.. see ya..xoxo

Down down down.

Försökte testa mina puss och kram jeans - oh shit! De går inte ens över knäna!

Jag har ju så svårt att hålla igen på maten - men nu jäklar! Till jul skall jag ha gått ned minst 10 kg. Det är mitt mål. Sedan skall jag gå ned ytterliggare 5, för det är min målvikt att väga 15kg mindre än vad jag gör nu. Men - träning kräver ju att man äter, men det tänker jag strunta i nu. Jag skall träna så mycket jag orkar, men inte äta mer än ytterst nödvändigt.

Jag kanske inte orkar träna, men då är det så.. jag har massa muskler nu som jag nämnt, men just nu känns det som att det inte är hela världen om de försvinner, bara jag går ned! Så, därför ska jag prioritera - banta nu, och när jag nått min idealvikt kan jag börja äta mer och träna nogrannare. För träna kan jag ju!

Men hur trött man än blir av att banta, så orkar jag ju ut och gå och kanske jogga - så det kommer jag gör hur det än är! Jag skall även börja dricka fem påsar ersättning per dag, för jag tror att regelbunden ätning får fart på min förbränning! Det kommer bli dyrt, men det är det värt när jag är klar! Och - även fast jag skall ut alla helger som kommer nu, så inge mer fyllefrossande! Nu är det nya tag, för jag blir inte klok på det här!

xoxo

Paper cuts..

It hurts and gives me agony, it is so boring its bringing me down.. Har så sjukt mycket papper att fylla i! Trökiga myndighetspapper..*grrr* Men jag måste ta tag i det, vet dock inte om jag känner att jag orkar nu..men när annars?

Och massa räkningar, som exet aldrig betalar! Vafan, det är ju hans!! Men, de kommer i mitt namn eftersom överlåtelse av abbonnemang etc tar tid. Och hur kul är det? De ligger och tickar som bitska påminnelser medan jag inte kan göra något för jag äger inte en enda jävla krona efter att ha betalt av hans elräkningar! Jag mer eller mindre gav karln 15000, och nu kräver han mig på 1300. Fair? No no no, aldrig mer så blind! Jag blir så ledsen på mej själv.

Men men, måste ringa Bokus också, för jag har en räkning jag inte kan betala. :(

Jag vill också få tag på Mr. Visst, vi sms:ade igår, men vad hände med de 40 sms per kväll jag brukade få? Jag vill ju ha dej ;)

Och ja, min långtradar karriär ligger på is.. jag var tvungen att avboka kvällens åk, men, jag vet inte ens om jag har gjort det, jag blir så jäklarns virrig av pillrena jag tar på kvällen, som en fylla, så jag fick lov att smsa imorse också, för jag minns inte.. the pills are making me numb, dumb and blackouted. (Gillar ni min sjyssta engelska? haha) Ska ta mej i kragen och ringa någon medicinkunnig idag. Tänka sej, det skulle lika gärna kunna vara jag som svarade..jag har ju samma utb ildning som den som kommer svara.. men man kan inte vara sin egen rådgivare, fungiert nicht. Ja, ska väl ta och kolla telefontider då..

xoxox

Min kille fylle två imorgon!

Därför har vi stora planer..haha.. På morgonen (jag skall gå upp extra tidigt för hans skull), blire minst 1h promenad (han älskar promenader), sedan in och då blire äggröra och falukorv. Till förmiddagssnacks blir det någon tugg-pinne, och till lunch ugnspannkaka eller tunnpannkaka. Eftermiddagssnacks blir dentastix, o middag blir cheeseburgare från drive-innen (han älskar burgare och att åka bil). Och senare blir det tårta på köttfärs eller grillad kyckling, och givetvis avslutas dagen också med något gotte. Under dagen skall minst tre 1h promenader äga rum. Och bilåkning. Och paketöppning - jag har så fina presenter till min lilla gnu!

Det blir alltså en heldag för min lilla vän - och det är han så väl värd! Givetvis kommer han få äta på något roligare ställe än sitt vanliga också..det tycker han om!

Idag har varit en ladda om dag som sagt, och jag har fått en del gjort. Jag tränade ordentligt också, så det är jag nöjd med. Dock har jag en hel del extra att lägga på magen känns det som. Men men, 1,5h powerwalk följdes av 30 minuter benstyrka, 30 minuter aerobics med hantlar, 30 minuter statisk styrketräning och därefter träning med fria vikter. *pust*

Jag hoppas på träningsvärk imorgon... ;)

Nu börjar det närma sig det här med att ut o åka också... ska bli grymt kul, men jag är orolig för vad jag tar mej till med chauffören.. He is on my mind ;)

Hade haft chansen idag, och har nu planerat att åka med imorgon, men eftersom vovven ska firas stort blir det inte så..men kanske onsdag? Jag ska sms kolla det hela. Men hey, karln ringer mej - sådannt gillar vi!

Men Mr då, han har ju uppenbarligen slutat höra av sej igen.. och jag vette sjutton vad som hänt.. men nu har vi heller inte ens setts på snart två veckor, så¨det känns down :( Men, av någon anledning vill jag inte släppa det - vill inte missa denna chans.. fast chansen kanske inte ens längre finns..gah, det vill jag inte ens tänka på! Usch, nej, nu ska jag dricka te och läsa cosmo, vill inte b li för deppig..

xoxo

Training for the party ;)

Okey, nu har jag ju mitt snygg-mål att nå till helgen - och jag har gått upp allt jag gick ned förra veckan :S Men, nu är det nystart, och det som gäller är att få mina muskler att synas. Jag har faktiskt en hel del muskler, för hur dålig jag än är på att banta etc. så tränar jag nästan varje veckodag - och jag försöker träna ganska hårt. Mina benmuskler är sjuka!

Det som gäller denna vecka således är att framhäva de muskler jag har, samt underhålla dem givetvis. Jag skall dock fokusera extra på mage och armar! Vill ha lite pumpade muskler där! Det blir således mer fokus på ab-glide och hantlar än vanliga tränings dvd:er denna vecka. Jag kommer även köra leg-magic i vanlig ordning, men vet inte hur mycket än, skall nog satsa på två pass på leg-magic må, on, fr. Ab-glide varje dag, men extra magövningar på må-on-fr. Extra styrketräning armar må-on-fr. Tisdag och torsdag kör jag kondition och eventuellt striptease. Det blir nog bra! Varje dag skall jag ut och gå sjukt mkt, för det jag främst behöver för att mina muskler skall synas är ju att tappa fettet kring dem..,. och det tror jag att det gör jag om jag powerwalkar och joggar.

Jag har ju ett mål - att kunna springa en mil om dagen i fortsättningen - och det skall jag jobba mot!

Okey, nu måste jag torka håret och städa! xoxo

Reset - Restart

Idag är en omstartsdag, det visste jag när jag vaknade. Jag tog lååång sovmorgon och vaknade elva, och bestämmde mig för att inte ha dåligt samvete för det. har mycket att göra idag, men jag hinner.

List to do:
Plocka ihop
i hela lägenheten
Diska
Städa badrummet
extra skurning etc
Dammsuga

Me list:

Peeling
Ansiktsmask
Hårinpackning
Träning?
Platta håret

Eftersom det är en nystarts dag idag skall jag också planera resterande veckan. Dagens planer är dock att ladda om, ladda upp krafter. Ta ett långt bad med en bok och bara bli som ny på något sett.

Jag ska fundera mycket, ringa läkaren, ringa vänner. Smsa lite kanske ;) Läsa nya cosmo och dricka the, zappa mellan hundcoachen och ER, ladda mp3:n och bara slappa slapppa slappa och njuta och känna att jag får en bra start på veckan, så att jag orkar resten av den. <skall planera in träning och solning för resterande veckan. Men det gör jag sedan.. när jag har laddat krafterna ;) xoxo

dagens vikt: x3,8 (upp allt från förra veckan..damn)

Detoxa mej?

Överväger saken, men njae, kaffe är ju så gott och bra för förbränningen!! Ska iaf rå-banta tills på lördag, bara för att jag ska ut då.. haha..jag är så sämst på dieter! 

Jag måste ringa läkaren imorgon...suck..men men *komma ihåg*

Har haft en sjukt bra helg, party här hemma på fredagen med C och många fler.. och party / slapp kväll med folköl hos DM på lördagen..vovvarna var med! Riktigt kul hade vi! Nu ska jag och D bara planera in vilka dagar vi skall köra enduro och vilka nätter jag ska hänga med ut efter vägarna..ska bli så roligt!

Jag måste dock erkänna..att jag har ett sug jag inte borde ha..men det är mej övermäktigt.. på vad? Det är min hemlighet...men jag drömmde sött inatt jag ;)

Och hey Mr, hör av dej??

xoxo

Bakisparty

Haha.. usch, vaknade bakis som tusan, och B yrade något om att jag kunde höra av mej när jag var vid liv igen (tydligen har jag haft gäster här på soffan inatt). Nu är jag vid liv igen, och jag har bjudit in mig till B och Ds förfest innan de ska på krogen. Jag blir nog hemma, men jag har inte bestämmt mig. Har tänkt fixa iordning mig helt, sedan gå ut med hunden på långpromenad, och sedan dyka upp o mingla lite. Men, det blir trehalvor för mej ikväll - tror att jag fortfarande är full sedan igår.

Jag beslutade mej såklart för att terra Mr igår också, pöinsamt pinsamt. Men men, nu ska jag duscha och göra mej klar :)

Hatar min rastlöshet..

men älskar min håriga lilla vovve som alltid finns där o tröstar o ger hopp o tankar på framtid. Jag funderar dock på att fylla en ryggsäck med hundmat o dra iväg. fast jag vet vart jag helst vill vara..o det är inte långt att åka..men ändå så långt borta..hey baby, i want you..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Lund

Ska jag dra dit? Jag vet inte. Jag är så rastlös..

Min lyckodag :)

Det måste vara min lyckodag! Pressade mej själv till att träna 2,5 h. 1 h powerwalk, 1 h styrketräning och 30 min aerobics med vikter. *pust*

Känner mej superglad och härligt öm i kroppen :) Då slår jag på tv:n, och Days Of Our Lives skådisar i Racheal Ray!! Blir det bättre än då? Skulle inte tro det.. jäklarns.. och shit vad sjukt snygg Farah, (Meeems) är!

Tralalla! Nu ska jag snart ta ett bad och läsa lite, peela o fixa och sedan göra mig iordning för att åka till mamma och baka pepparkakor. Jag överväger att ha mina levis strl 29 på mej, fast de är små.. men vafan.. jag brukar ju ha 26.. Nicht gut. Men, nu ska jag avnjuta en kaffa och surfa på andra bloggar... xoxo

dagens

Dagens träning : Jogging
Dagens vikt: - 2,6 sedan i måndags

Dagens outfit: Pjymas just nu, men skall byta till träningskläder
Dagens accessoarer: Öronmuffar!

Dagens bok: "Losing it"
Dagens tv: Kommer snart liksom de nedan....
Dagens låt:
Dagens citat:

Nu är det sådär mycket att göra igen..

  • Leta reda på tatto-tidningen med mina bilder i
  • Leta reda på presentkortet från Parelle (finns den butiken någonstans i sverige?)
  • Städa, plocka undan och dammsuga här hemma, framförallt kolla hyllan i skrubben, då kanske jag hittar tidigare nämnda värdepapper
  • Diska
  • Gå till Konsum och handla, alternativt ringa mamma - vi ringer mamma va?
  • Springa, duscha, göra mej iordning, sedan ringa mor
  • Ringa B- movietajm?
  • Ringa L - many days, looong time..muiss you babe :(

  • Ringa barnmorskan imorgon, hämta ut nya p-piller, också andra mediciner - finns några kvar!
  • Om det ej finns några kvar, ring jouren om sleeeeeping pills och andra
  • Handla öl?


Oooops...

ångesten blev inte bättre, men 1,5 h promenad höll den borta ett tag iaf.. nu vill jag att *** ska komma hit! Va sjutton? Är det så svårt att bara komma hit så fixar jag resten? Kom kom kom ;)

Ångest.

Idag är en riktig ångestdag, kanske har med huvudvärken att göra? Jag vet inte.. men den är jobbig och påträgande, vet inte vad jag skall göra för att det skall lätta. I vanliga fall brukar alternativet bli träning, men nu är jag så öm i huvudknoppen att det är omöjligt. Ska jag ta en promenad kanske? Fast jag kom ju just in.. men ändå? Kanske ska dra på mej jeans och jacka och ut på power långis.. gah.. jag vet inte. Orkar inte träffa alla trevliga människor ute.. men orkar inte heller bara sitt här.. och endorfiner har ju trots allt effekt på ångest.. ja, det får bli prom. Hörs sen! Byebye

Usch, segt!

Seg dag.. men har fått en del gjort iaf. Har plockat undan tvätt och städat lite, ringt några samtal etc. Nu har jag bara massor kvar att göra :P

Ansöka bb
Posta papper
Kopiera papper
Skriva personligt brev till KI
Dammsuga
Ringa glocalnet
Plocka undan mera

Gah.......orkar inte :( Ska göra en gigantisk kanna kaffe (min andra idag..) ack den som inte hade bultande huvud!

Migraine :(

Vaknade med världens migrän - ajajaj. Kommer nog från nacken den här gången, ordentligt stel och öm. Ååå.. orkade knappt ta mej utanför dörren med vovven nyss, och då hade jag ändå sovit 13 timmar. Inte bra inte bra.

Gjorde väl bort mig igår, men wtf, jag får försöka fixa det.. funderar på ett tyck synd om mig sms! Men jag vet ju att han jobbar..nicht gut. Men men, får väl se.. nu sitter jag med min shake, en stor kopp kaffe och massa proteinvatten från kelloggs. Jag är hungrig.. eller? Jag vette sjutton, men jag har extrema cravings efter lussebullar och pepparkakor. Men det får vänta.

Imorgon kanske jag ska se film med B. Skall bli trevligt :)

L har jag försökt få tag på, och hon försökt få tag på mej i fler dar utan någon succe... men..ja..saknar henne.

Jag måste blunda ett tag nu.. ajajaj

xoxo

Travelling pants..

Eller vad den nu heter, jäklar vilken mys film!

Jag tror jag har gjort bort mig, jag pajjade det som var sms-flirtigt.. aouch, jag är klantig! Och sjukt hungrig! Känsloätare? No shit sherlock.. men nu får väl ändå mobilen pipa till..

ska väl göra mej klar för sängen..och lägga mej o läsa.. men piiip då!

Power to me :)

Har tränat som en tok, trots att jag inte orkade, så nu är jag nöjd över mig själv! Vovven leker med en låda, och jag har dåligt samvete över att han varit ute lite dåligt idag, men å andra sidan har vi ju gjort mycket! Men, det blir väl iaf en liten prom sen. Nu ska jag kolla på SOS familj, dricka the och städa i reklamerna :)

Mysdag :)

Sovmorgon (oplanerat) och sen på med min bamsekofta från Bondelid (myyyyyysig) och iväg till mormor och morfar, som dock befann sig på skilda håll idag. Frös som tusan när jag och hunden skulle fika med mormor utanför avlastningen, eftersom vovven inte får vara med in (sjukhus standard..äsch, ska jag ändra på när jag börja jobba!)

Det var iskallt då, det drar efter golvet när man kör bilen och det är iskallt i lägenheten. Jag äter bara diet.shakes som är iskalla och det är helt enkelt skitkallt! Vad gör jag? Jo, stor kopp kaffe till AFV och sen ska det tränas - hårt!

xoxo

Natti bloggen

have'nt heard anything yet.. but I can take it as My turn tomorrow.. And damn I will look good when it comes down later ;)

Jag ska gå och lägga mig i sängen för att läsa Losing It. Jag känner mej så sjukt peppad nu. Kommer bli så bra! Jag har tränat idag fast jag inte trodde att jag orkade, och jag skall försöka göra det varje dag. Jag vill ju ha muskler! I vilket fall skall dieten hållas - jag har ju berättat om den för someone special nu, och då vägrar jag ge mej, jag är målmedveten jag ;)

Och jag vet vad jag vill ha..trallalla...haha.. ska bli min ;) gorgeous... xoxo

Mina böcker..

Har just beslutat att på prov ha lite böcker synliga hemma. Jag är väldigt mån om att ha undanplockat och stilrent, men eftersom jag satt upp en hylla beslutade jag att ha skivor i den, och då blir det ju automatiskt rörigt intryck. Men, innan stod alla skivor på golvet, och det var ju inte mycket bättre. När jag så radat upp alla skivor på nedersta hyllplanet fanns lite plats över, och där beslutade jag att ställa mina böcker jag ej ännu läst. Det är 10 stt!!! Jag som aldrig brukar ha en outläst bok! Skärpning! Jag skall försöka sluta med sömntabletter och istället läsa en stund på kvällen. Önska mej lycka till!

Jag vill tro att min ibland botlösa morgontrötthet är sömntabletterna..även om det bara är insomningstabletter...

Nu måste jag ju dock fixa en bra läselampa känner jag.. eller kan man köra med stearinljus? Det kan ju aldrig vara bra för synen... och sådär..lite spikande i väggen mot grannen :P så var det klart! Jäklar vad jag är pysslig! Nu ska jag njuta av the (inget i såklart, klockan är ju efter sex) och kolla på de bloggar jag besöker dagligen.. BlondinBella, Storstadspojken, Kenza (love Armani!), Kissie´s, Fotbollsfrun, Hälsofreak (update snart kanske?) och Katrin Zytomierska (you go girl!). Tänkte även kolla vad fröken Gynning haft för sig och om Sofie Fahrman har nåt sjysst tips.. xoxo

Party in my head ;)

Haha..jag har fått en dansant vana som nog får många i motionsspåret där jag bor att fundera på hur det står till med mig egentligen. Men grejjen är ju den, att tar man en powerwalk ska man ju hålla pulsen uppe - så vad gör jag när vovven måste stanna o pinka eller nosa lite? Jo, förut var jag civiliserad och trampade på stället.. nu har detta dock övergått i dansande. Måste se riktigt läckert ut när jag dansar runt på fläcken bland alla joggare :) Men det bjuder jag på!

Usch vad min telefon ringer och ringer.. jag orkar inte prata med någon nu! Jag måste fokusera på allt jag har att göra idag, och att peppa mej själv till träning - skvallra kan jag göra inatt :P

Vilken man vill Du ha?

Det debatteras vilt om hur en man skall vara. Gynning tycker attt Bond-mannen är underbar, andra vill att mannen skall vara någon som "är rädd att bli misshandlad på vägen hem från krogen" samtidigt som denna människa (Läs: Elin någonting på Expressen) klankar ned på andra kvinnors syn på mannen. Får man inte välja själv längre? Malin Wollin tycker att hennes karl är bäst, och ja, det låter faktiskt som att han är det, men ivf så är det ju så great att hon är lycklig :)

Hur vill Du att di man skal vara?

Jag håller med Gynning. Jag vill jaga. Jag har ett brinnande jaktintresse. Jag har extremt svårt för att bli nöjd, jag vill jaga, och ibland undrar jag om jag vill bli sårad. Sunt förnuft säger att det vill jag inte, men, jag har inga problem med att kämpa för att jag inte vill det. Jag menar att jag har inga problem med att leva på edgen till att bli sårad, så att jag måste kämpa lite extra för att det inte skall ske.

Jag tycker om att kämpa för det jag vill ha. När man inte längre behöver kämpa anser jag att det är kört. Detta stämmer i mycket, men framförallt i relationer.

Jag vill ha en man jag måste kämpa för, och jag vill ha en man som ställer krav på mig. Jag vill att min man skall kräva att jag alltid är snygg. Jag vill att han förväntar sig att jag har en aning solbränna - solar regelbundet, vältrimmade muskler - joggar och går på gym, och alltid matchande underkläder. Att jag använder stay ups eller strumpebandshållare - även om det är lättare och bekvämare med strumpbyxor (finns det något mer osexigt?). Att underkläder med seriefigurer etc är portade i vårat hus liksom myskläder av slaffs karaktär. Jag vill att min man alltid förväntar sig att jag gör mig snygg, klär mig fint, fixar håret, sminkar mig etc - även om vi bara skall vara hemma.

Jag vill ha en man som vet vad han vill ha, och som vill ha mig, inte därför att jag är en trygghet eller snäll - därför att jag helt enkelt är bäst och sjukt snygg när vi går ut tillsammans. Jag vill att min man skall vara stolt över att visa sig med mig, och jag är gärna någons trofé.

Jag vill ha en man som förstår att jag vill förstora tuttarna och läpparna - inte någon som säger att jag duger som jag är. För det är väl självklart - jag duger väl, men den dagen alla "bara" duger är den dagen vi förfaller. Och jag vill inte duga, jag vill vara den ultimata.

Jag är dålig på att välja män - kanske i min strävan efter att få sträva. Jag har varit med killar som knappt ens gillar mej, som misshandlar mej och är elaka - och det är inget jag vill ha. Jag vet vad jag vill ha, och jag vill ha det bästa, och för att få det bästa måste man vara bäst.

Som nu, på min radar är den eviga ungkarlen. Han som är sjukt snygg och flirtig. Han får vad han vill ha och är många flickors dröm. Varför ungkarl? Jag kan inte tolka det som annat än att han kräver det bästa - och därför skall jag erbjuda honom det.

Som ni läst plågas jag, helt utan anledning hör jag inget. Han får mig att längta och bli nästan tokig för jag tror att jag gått miste om det jag vill ha - han får mig att kämpa. Ju mer svåråtkomlig han är, dessto mer kämpar jag. Jag skall ha hem honom hit - och jag skall ge honom en glimt av vad som är bäst, jag,

Jag har nog alltid varit mer inne på bad players. Jag har alltid velat haft rockstjärnor som är sinnessjukt sexiga, som kör mc och dricker öl tillsammans med snygga tjejjer, som får vad de vill ha och tar det. Killar som kör gammla raggarbilar och kan plocka upp vem de vill - killar som får den de vill ha.

Kanske är det vad som lockar mig? Att när en karl kan få vem han vill, och ändå väljer mig?

Jag vill vara tjejjen som har det alla andra drömmer om. Och jag kommer bli henne..

Vi syns på crossbanan ;)

Tvättstugeterror

Det ser ju inte bättre ut. Jag blir så förbannad! Men, jag måse ta mej samman och planera dagen idag:

Ringa AF
Kopiera betyg, sjukintyg etc. In till kontoret en vända kanske?
Skriva personligt brev till KI
Skicka in papper till KI
Skicka papper till FK

Idioter i mitt trapphus

Eller nej, de är inte ens idioter - de är bara så otroligt otroligt irriterande. Tror de äger hela stället! Usch, när jag har tvättid skall folk vara ute ur tvättstugan - ingen jävla familjevikning av tvätt! Inte nog med att jag har problem med "offentliga" tvättstugor, jag klarar bara inte att veta vilka det är som använt maskinerna före mig, vems handduksludd som kommer fastna på mitt täcke - fy fan vad äcklad jag blir!

Jag måste bo i villa.


Imorse var jag och hunden i tvättstugan, då jag inser att folk har sin tvätt kvar i tumlaren. Fine om det inte vore för att det är min tvättid, plus att jag bor i ett jävla tattarområde där man måste låsa tvättstugan för att ingen skall sno tvätten - och om andra då har sin tvätt kvar kan jag ju inte låsa in min - då fastnar ju deras oxå! Givetvis kommer de onda människorna in när jag håller på att lasta mskinerna, varvid hunden vaktar, skäller och gläffser. Ingen visade sig, de bara försvann. När jag lämnar tvättstugan ser jag att de står och smyger bakom en dörr i källaren  - vad i hela helvete - just nu önskar jag att min fina cockalier kunde förvandlas till en brutalt stor dobbermann som morrar argt mot sådant folk. Grrr.

Och nu måste jag gå ner igen - men jävla tvättstugeterrorister - skaffa ett jobb och lite hyffs! (Och nej, jag vet att de inte jobbar...de käkar skattepengar..ocvh de lever gott på dem..*gah*)

:)

Fick min lilla glimt av hopp som jag behövde :) Mår bättre nu! Har dessutom orkat höra av mej till vänner, det är ju alltid trevligt. Riktigt mysigt med middag med syster och hennes karl, och vovvarna hade skoj. Kom nyss hem faktiskt..har bara suttit och bläddrat i en Tatto Mag. Tänkte slänga in en lista på vad jag ska göra imorgon, så att jag inte glömmer det då:

Men först - jag avsöjade för någon mkt speciell att jag skall börja banta, så nu jäklar lär jag ju lyckas för att bevisa hur bra jag är ;) Måndag: Tisdag:


  1. Upp och hoppa med min loppa
  2. Tvätta 10-13
  3. Städa
  4. Plocka undan disk
  5. Sätta upp tavlor
  6. Fixa i hyllan
  7. Dammsuga!
  8. Träna
  9. Träna!
  10. Dieten dag 1 + järntabletter varje dag nu
  11. Diet dag 2, järntablett och grönt the kapsel
  12. Fixa med papper som skall kopieras
  13. Kopiera papper
  14. Skriva personligt brev till KI
  15. Posta papper till FK och KI
  16. Maila hundskolan
  17. Kolla mail
  18. Kolla facebook
  19. Färga och vaxa bryn
  20. Aniktsmask?
  21. Sola?




:(

Så sjukt nere :( Håret har inte torkat än heller.. fan fan fan! Jag blir tokig..vad ska jag göra? Jag kan inte vänta mer... men vad fan är det som händer??

Jag fick iaf just mess från B, love :) Så jag ska väl ta och svara något positivt, såhär kan man ju inte hålla på¨:P Vad ska jag göra??? Gah!

Ska väl ta mej samman då.. eller? ÅÅÅÅÅÅÅ..

Addicted..

Okey, jag får inse - jag hakar upp mej för mycket på saker! Men det finns någon, som jag så gärna vill ska vara mer än vad den någon nu är, och jag vill så gärna bara få försöka. Men - det har totalt runnit ut i sanden på något vis, och jag kan faktiskt inte finna en enda anledning till varför - trots in och utvändande på det hela med både syster, hennes karl och S. Hur ska jag göra? Jag kan inte sluta tänka, fundera och frustreras. Det hände så plötsligt, och den enda anledning som kan finnas är att denna någon låtit det runna ut i sanden, helt sådär. För hur vi än vrider och vänder på det, så är det så skumt hur det hela hände - och jag kan inte förstå - för det var så konstigt. Å, det gör mig så sjukt nere, för jag behöver. Det är något speciellt hos den här personen som jag behöver - I´m addicted, I need you...
Men men, vad ska jag göra? För att skingra tankarna skall jag nu färga håret och göra mej lite piffad och fin för att sedan gå hem till syster och hennes pojkvän (om någon mot all förmodan läser detta, så får du var med...) och där äta middag, leka med vovvarna och se nån film. Damn I need you tonight...

Frågestunder :)

Är det inte roligt med frågestunder? Alltså t.ex. hos kissie? För det första är det sjukt kul att läsa alla patetiska människor som försöker klanka ner på bloggerskor det går bra för  - loosers, fattar ni inte att det är ni som sitter och retar upp er och går in på sidorna bara för att ha något att klanka på som gör bloggerskorna så stora? Somliga borde skaffa sig lite sunt förnuft..men men, det är de som wastar sin tid..haha.. och jag är bättre än dem :) För jag är inte elak! För det andra är det kul att läsa vad andra undrar, och framför allt hur alla tycker om att lägga sig i andras privatliv - tror de att de kan påverka eller? Tror nog att Kissie är vän med Amir, Fanny mfl, om hon vill - oavsett vad folk skriver i kommentarer. För det tredje är det kul att själv ställa frågor (fast jag gör det med respekt), och att läsa alla svar. Sist men inte minst älskar jag hur de flesta störra bloggare svarar - med stil och integriet. Så jävla överlägset alla som skriver elaka kommentarer!



Baby I'm Bored

And I'm tired of beeing tired, bored of beeing bored.

Snälla rara, hör av dej, kom hit nu, behöver dej!

Jag sitter hemma och längtar längtar längtar. Blekte folieslingor idag, så mitt svarta hår blev pippi-färgat, så det blir att införskffa toning imorgon. Middag på thai-restaurang med mamma och syster :) Önskar någon mer varit där..*peeka*

Men men. Kvällen till ära var jag klädd i: Kort jeanskjol - Walmart ;) Leggins, och grå ullsockar - H&M, Halternecklinne - H&M och stor stickad klänning/kofta - Bondelid, Stövlar i brunt skin - Replay.

Bild kommer :)

Vovven var klädd i blå mocka-kappa .... så söt!

Usch, måste lägga mej, annars längtar jag mej tokig.. 

Trötter

På mig själv och min dåliga självdisciplin! Jag skulle garanterat gå ned i vikt om jag bara gav sjutton i att äta på nätterna.. skärning nu! Veckorna bara flyger förbi när jag får mer och mer bråttom att bli fit.. men men. Har tränat idag :)

Men nu är jag trött på att lägga mej ensam.. kom hit ... nu!

kom hit!

Ja, gör det nu ;) Jag är nybadad.. ska bara fixa mej, sen.. Fast det lär väl inte hända :( Ist ska jag hämta min cykel som för närvarande huserar i min systers kök, eftersom jag inte har något lås och har varit alldeles för lat för att hämta den.

Idag har jag gjort ett konstaterande - jag börjar få sjukt snygga vadmuskler av mitt tränande på leg-magic! Wihooo! Nu ska jag bara gå ner / få bort fettet - så kommer ju musklerna synas riktigt bra! Men jag är inte där än, så jag kommer fortsätta träna på leg-magic, men också börja fokusera mer på mage och armar! Jag ska vara sjukt snygg när E kommer hem för jullov! Han ska knappt känna igen mig! Och om jag tränar samtidigt som jag går ned, då borde inte ett sexpack vara omöjligt!

Jag vet iofs ett sätt att träna som bränner kcal... ;)

Men, om det inte blir så att jag får det jag önskar ikväll, då blir det träning ist. Powerwalk och aerobic striptease och magövningar.. på wii kanske? Jag ska isf träna stenhårt.. men när vet jag? jag vet att det rör sig om runt fem eller nåt..

men asch, annars så får jag väl kasta mej in io duschen!! Men, som sagt, ska fixa med cykel etc. först, så jag ska göra mig iordning som om jag skulle hitta på nåt, så att jag är förberedd ;)

Men innan jag kan börja sminka mej vore det en fördel om jag tog bort ansiktsmasken... och det är en peel off som inte torkat än..men men.. AFV börjar nu, så jag har att göra!

Annat att göra ikväll:

Hämta cykel
Fixa håret
Fixa naglarna
Noppa brynen?
Träna, massa massa massa!

xoxo

Seg och frusen..

Försov mej idag, rejält! Vaknade vid tolv.. men på med jympakläder och ut med vovven, vi var ute i två timmar, och sedan tränade jag en halvtimme när jag kom hem. Nu har jag käkat frukost..haha.. och sitter och kollar skolpapper etc. Drygt, har mycket att fixa på kort tid nu! Men det får jag ta, det är ju jag som segat mej. Dumma nedstämdhet som skall göra en så handlingsförlamad... *slå på*

Hade som sagt en underbar kväll igår, och jag längtar redan, men nu vill jag helst bara ringa och säga.."Hey, jag fryser, kom hit och värm mej under täcket".

Tar en Dagens då:
Outfit (inne och ute) : Träningskläder
Frisyr: Slarvig knut som jag skall omvandla till plattat glansigt
Accessoarer: Bara mina "alltid" smycken - en silver dödskalle kring halsen och små silverarmband kring handlederna, fotkedja.. men dessa nämnda har jag alltid på!
Tips: Sola sola sola..inte för mycket, det är farligt, men tro mej, man känner sej så mycket snyggare (och man ser smalare ut) när man har lite färg! Spraytanning etc. är ju också ett alt. Men jag är övertygad om att vi i detta mörka land behöver lite strålning för att få i oss alla vitaminer - för ja, uv är inte bara dåligt! Jag har alltid tyckt att det är fint att vara blek - och det tycker jag ännu, men då skall man vara rätt person för det - och, man kan sminka sig ett dockansikte även med lite färg! Jäklarns vad jag känner att solariets magiska magneter drar i mig nu... men det får bli imorgon!
Bok: Samma som tidigare..haha..varit lat med den :S
Låt: Yoanna says, Gessle
Citat: "She says I´m a mess any given day.." Gessle
Tv:
Du är vad du äter ikväll..
Cravings: Americanska middagen vi skall käka imorgon! Mums! Och solarium...vill bli brun och varm!

Årets konversation:

En av de bästa: "Nej, det vore ju som att jag skulle ligga med din syster!"
Jag: "Eh...va?, Nej!"
En av de bästa: "Nej, men jag har alltid velat sagt så.."

Vad det handlar om är hemligt.. nu ska jag sussa..sent som det är.. imorgon träna!! xoxo

Dagens:

Outside outfit: Träningskläder
Inside outfit: Extremt utsvängda jeans - Old Navy, Grå lång cardigan - Lager 157.
Frisyr: Plattat utsläppt med bakåtfäst lugg
Accessoarer: Ior-strumpor...chockrosa med lila dinglande bollar på..  och halkskydd ;) How cute is that?
Tips: Chansa, det kan bli bra ;)
Bok: De i utkanten älskande (inte klar med den än)
Låt: Vår för hjärter dam (heter den så?) - Winnerbäck
Citat: "Varje dag du vaknar och befinner dej ovan jord - det är en bra dag" - Gene Simmons mor

xoxo

Natti natti

Börjar väl bli dags att sova.. Haft en sjukt bra kväll :)

Ska kolla lite CSI och kamma hunden.. men han är så duktig och äter torrfoder nu!! Wiiii!

Somnade :(

Somnade kanske en timme innan vinnaren utsågs.. dåligt! Har inte sett talet än heller, men jag skulle vilja. Jag har dock ingen bestämd åsikt om det hela, för jag känner mej inte tillräckligt insatt, så jag kan inte argumentera eller försvara, min spontana åsikt är bara att fel person blev USA´s president. Helt fel. Jag hade hellre sett Hillary Clinton, men nu när hon åkte ut hade jag nog ändå gillat MCCain (stavning?) bättre. Jag anser att det må vara en historisk dag/natt som varit och är, men inte en bra sådann.


Men men, jag har inte heller satt mig in i det så helhjärtat, och inte heller var jag där och röstade, så jag har väl ingen rätt att säga något.

Skall dock maila min familj i USA nu idag, och kolla hur de har det, Jag skämms för jag är så dålig på att höra av mig!

Nu är reklamen på days slut..så nu ska jag lapa intriger igen ;)

Någon gravid som vill supa lite?

Jag är inte gravid, så jag kan tyvärr inte testa. Men jag har lärt mig att studier och vetenskapliga påståenden skall bygga på beprövad erfarenhet för att bli någorlunda erkända. Och nu har det kommit en studie - man kan dricka alkohol när man är gravid. Nu undrar jag - vem har testat? På vem är erfarenheten beprövad? Och var det alltså fler som testade? Hur många var det som drack lite för mycket? Hur många barn skadades?

Jag har inte läst studien. Den förtjänar inte det. Men jag tar upp det här, för vad i hela helvete är det för fel på folk? Jag kan inte annat än hålla med Fotbollsfrun då hon undrar vilka det är som vill dricka under graviditeten. Vem i hela fridens namn är så dum i huvudet att den med flit dricker gift när det påverkar barnet som finns i magen? Vem är så dum att den ens kommer på tanken? Jag blir tokig!

Om alkoholen är så viktig att man funderar på hur mycket man kan dricka under sin graviditet, då skall man inte skaffa barn.

Barn är ett världens mirakel. Och den som bär ett barn är ansvarig för att den blev gravid - då får densamme banne mej ta ansvar att inte skada detta oskyldiga barn.

Om man nu är så korkad och egoistisk att man funderar på att dricka medan man väntar barn, då kan jag inte begripa hur man skall tro att man kan erbjuda barnet ett vettigt liv över huvud taget? Man är ju uppenbarligen endera alkoholiserad eller totalt utan sunt förnuft - och då är det inte läge att skaffa barn. Att medvetet skada ett barn trodde jag var olagligt?

Så fortsätter dumheterna, om än inte lika allvarliga... GPS i jackan på ditt barn.."håll koll på ungen". Jaha? Den enda gå¨ng jag kan finna detta användbart skulle vara om barnet genom hemskt olyckliga omständigheter försvinner. Men, annars, vad i h-vete hände med att passa sina barn? Att vara med sina barn? Att åtminstonde veta vart barnen är?

Om föräldrar är så slarviga med att hålla koll på sina barn att de vill ha en GPS sändare i jackan, ja, då glömmer de antagligen klä på ungen jackan - så det ligger där och signalerar i hallen.

Appropå att vara med sina barn. Såg på sos-familj idag. Att tillbringa en halvtimme egentid med en pojk på (jag gissar) 2 år, botade i princip problemen i familjen (i kombination med att minstingen INTE längre fick sitta på bordet och äta). Hur kan man som förälder ha så lite tid för sina barn? Jag växte upp med en pappa som jag max träffade en gång i månaden - men i slutändan hade jag mer ensamtid med honom än vad det här stackars barnet någonsin kommer få om det fortsätter såhär.

Jag älskar barn. Jag ******* dem som inte respekterar dem, speciellt dem som skaffar dem och sen verkar mista vettet. Amningsdemens i all ära, men sen då???

Usa val

vilken vaka följer ni? Jag följer givetvis Filip och Fredriks. Men överväger ändock att byta, störande att de är så partiska. Men de har ju heller inga seriösa krav på sig... men nu vill jag veta vem som vinner!

Ses?

Ja, eventuellt. Tror inte det blir av p g a mina extremt skräckinjagande svullna lymfkörtlar, som givetvis kan tyda på begynnande otrevlig halsinfektion. Och nej, jag vill inte smittas Men jag vill gärna ses ändå.. men men.

Jag får hålla mej till tåls, och hoppas att jag får vad jag vill ha. Men ännu vet jag verkligen inte.. har dock dåliga vibbar de senaste dagarna. Men jag har bestämmt att jag måste ha fel angående detta. För Me wants..

Håller på med en riktig valvake frossa, har ätit chips och dipp och gräddar nu en döskalle choklad kaka. Jag bantar..haha.. men vafan, hur ofta är det val i USA? Fast jag misstänker att det inte blir något att fira :S

Imorgon blir det jogging, och mycket magträning. Jag vet ju inte hur det blir med dejten, men lika bra att vara redo! Min spontana tanke nu var att eftersom jag frossar under natten så ska jag inte äta något alls imorgon, men det tror jag bara motverkar min förbränning. Har trots allt jobbat hårt i två dagar nu för att få någon form av måltidsordning.

Men, däremot, jag skall hålla strikt ordning, men, byta ut alla måltider fram till fredag kväll (då ska jag på americana middag), mot pulver/keso/yoghurt. Inget annat! I helgen kan det bli lite mer ägg etc, men jag måste få en rivstart!

Nu är det dags att kolla så inte dödskallen blir kol..haaha..xoxo

I´m loving it...







Tack mamma för bästa dräktem :)

Dagens..

Dagens outside outfit: Camo jacka - Elvine, Mörka Jeans - Levis, Gummistövlar - Scorett, Halsduk med inbygd huva - Hale´ns
Dagens inside outfit: Mysdress från Hello Kitty och stooora raggsockor

Dagens frisyr: Utsläppt, självlockigt med mängder med glansspray
Dagens accessoarer: Svarta vantar med strass dödskallar på

Dagens tips: Du skall gå minst två steg per sekund för att det skall räknas som en powerwalk!

Dagens bok: De i utkanten älskande, Johanna Nilsson
Dagens låt: What If - Lisa Miskowsky
Dagens citat: "Iv'e been too fat to wear leather pants" Marit Bergman

Aaah! Konkurs?

Jag kommer nog gå i konkurs.. :( Inte nog med att jag är en galen shopaholic avseende allt från bönor på burk till svindyra dojjor åt hunden, nej, dessutom har jag skulder upp över öronen. Har CSN lån för över tre år, och är skyldig Försäkringskassan tre års bostadsbidrag - som jag inte har råd att betala tillbaka! Och eftersom jag inte har råd att betala tillbaka fick jag idag den trevlöiga upplysningen om att räntan kommer bli minst lika hög som skulden innan jag är klar!! Panik! Usch och fy och blä. Är så fruktansvärt irriterad på FK för de gav mej fel uppgifter!

Men men, innebär mer tid till att inte äta (för pengarna räcker inte) och bara träna hemma (har inte råd med något annat). Hemskt men sant!!! Ska ringa mamma nu och kolla om jag och vovven kan få åka med henne och panta lite burkar, alltid nåt :(

Fyfan, tror det enda som hjälper nu är att Mr.X kommer hit och håller om mej och ger mej en resa utomlands..

Inatt är det iaf valvaka..ska någon se? Jag kommer vara bänkad! xoxox

Natt ätning..

Jag har just avslutat en miniportion dinkelpasta med salladskrydda, jag avslutade med en matsked yoghurt m lite sylt och två nävar solrosfrön. Hur normalt är det?

Jag har stora problem med ångest. Ångesten dämpas bra av alkohol, flottig mat och träning. Nyttig mat fungerar icke. Två av dessa saker ger ännu mer ångest, så jag har beslutat att hålla mej till den ena. Jag skrev tidigare att bantningen gör att jag inte orkar träna, vilket till stor del är sant, men ångesten är värre.. så därför har jag nu beslutat att träna skiten ur mej själv varje morgon undern bantningen. När kroppen säger nej, då skall jag fortsätta, och detta före frukost. Sedan skall jag träna på eftermiddagen eller kvällen igen, det är det enda som hjälper... med tanke på hur det ser ut nu blir det annars bara att äta saker jag har hemma eftersom jag ej har några pengar, och det kommer ju sluta med att jag käkar vetemjöl och sirap. Inte bra. Pärlsocker och farinsocker kommer säkert också gå ned. Jag vet att det låter stört, men så är det. Och bara för att jag nu skrev om vad jag har hemma kom jag på att det inte vore fel att svänga ihop en sockerkakssmet att festa på. Men nej, nu får det vara nog. Men suuuugen. Kanske t.om. ska grädda den??? nejnejnej. jag har nog inget socker hemma...attans vad svårt det är! kladdkaka tar väl iofs bara 25 minuter??

 får nog ta o ge mej nu ;P jag mår inte bättre av att klämma i mej sånt mitt i natten. jag får äta kladdkaka eller något annat gott den 22. punkt slut och slut tjaffsat. så..see you later alligator!


Nu har det gått för lång tid...

Usch vad segt det är att vänta.. iofs har jag haft sällskap av vovven som varit myssjuk och L och LW på telefon, så jag har väl inte väntat överdrivet.. men jag vill ha dej här nu!

Hmm.. började visst ett nytt program idag - Hundcoachen, så ER få stå åt sidan!

Mina lymfisar blir bara värre och värre..så jag får helt klart hålla mej ensam hemma.

Men men... längtar ;)

xoxo

Det är inte min tur :(

Känns inte som min tur att höra av mig först :( Men jag längtar, och jag är antagligen sjuk, mina lymfkörtlar på halsen är bigbugs och gör riktigt ont, så endera har jag blodförgitfning i öronen eller så är jag påväg att bli sjuk.. så jag kan ingte säga.."Hey baby, kom hit nu" Nej, jag får snällt sitta här i min ensamhet och tycka vansinnigt synd om mig själv, och känna att ett litet sms skulle hjälpa, men det är inte min tur att skriva..och ska man inte vara envis? Åååå,..men jag står ut max till imorgon om jag inte hör nåt.. xoxo

Toffels..




mina myspysar toffels... och en mycket förvånad jag :P

det var det där med tvångsmässig rubrik ;)


 
min älskade klocka :) Fått den av morfar :D den kryddar upp vilken outfit som helst ;)

har den på mig när jag dricker kaffe ikväll.. i min hello kitty dräkt... myspys..

när jag tröttnade på GI...

och åt glass :P på bilderna chockad och lycklig över att datorns inbyggda kamera fungerar ;)
snygga naglar va? haha.. ska väl ta och måla dem.. för att inte tala om glass-lipglosset.. mucho mycho sexy ;)

på höstpromenad några dagar innan snön kom...


lite bilder..



solariet..en av mina bästa vänner ;) Jag ska förhoppningsvis vara i en badtunna snart..så då gäller det att vara snygg ;) Har på bilden varit på hundskola och frusit, varför jag har massa kläder, dubbla byxor t.ex... men jag älskar de här jeansen, och jag älskar min batman jacka! Men kanske inte tillsammans..haha..men vad gör man inte för att inte frysa!

BillaBong Jeans - köpta på Bali av en kompis.. (kommer fota baksidan sedan, sjukt snygga!)
Batman Jacka - min syster köpte till mig i USA

okej..more pictures to come..

Det gick sådär..

Hos Mor. Hon försökte mata mig med allt allt allt. Pannkaka? Mackor? Grönsakssoppa? Kanske pastrami?

Men men, jag tog en macka som visade sig vara gammal ;)

Jag har iaf hållt min måltidsplan idag, och äter nu yoghurt med linfrön och kanel till mellis. Jag älskar linfrön och kanel! Men jag kan inte äta så mycket linfrön som jag önskar, det är tydligen skadligt. Hur är det med kanel? Kan man kanelförgifta sig? Får ta och googla det där :P

Sitter nu och tittar på top model 6, så glad att Jade åkte ut! Vilken b***h. Fick just världens cravings för sjukhuscafeterians hamburgertallrik - men det får då vänta tills jag jobbar där! Är lite ledsen för jag skulle gjort praktik på ambulansen om jag inte varit sjukskriven, och det hade jag så gärna gjort. Men jag antar att jag måste se till att bli frisk först, annars hjälper väl inget till slut.

Ska sörpla mer kaffe och äta min kanel med yoghurt..haha, nästan så illa! Men vi hörs bloggen :) Har mer att berätta..om nattens dröm t.ex. och om mina drömmar nu.. om *piiip* törs inte säga, för det finns en ond människa som eventuellt läser. Men, snart så. Xoxo


Inte bra men helt okej.

Ska ta och klä på mig nu och ta en promenad till min mor. Det är egentligen INTE ett steg i rätt riktning för min del, men det är väl helt okey. Vooven får motion, jag en kopp kaffe, Jag har varit övertydlig med att jag bantar, och hoppas att jag får respekt för det den här gången, och att det enbart blir kaffe som bjuds. Annars brukar mor gärna vilja ge mycket moderskärlek genom kakor, mat, flott. Men nej, det är inte snällt alla gånger, och nu ska jag bli smal en gång för alla. Kanske kan jag bli bjuden på något framåt jul, då har jag förhoppningsvis tappat minst 10 kg och börjat äta och träna balanserat, så att jag kan unna mej mums från juldagarna. Men vi får se. Jag vill bara gå ned nu!

Mina Drömmar och Krav

Det är ju en ny blogg det här, för nu skall jag börja skriva om min väg till det jag vill ha. Till det jag ska ha. Till att börja med måste jag ju då fundera på vad det är jag vill ha. Jag börjar med mig själv.

Jozie skall - från dagens vikt gå ned 14 kg.
 - bli mycket starkare, både fysiskt och psykiskt.
 - bli platina blond.
 - få en bra balans mellan mat, träning, fest etc.
- få en vettig dygnsrymt igen.

Åtgärder: Bantning,
börjar idag med kostplan och kommer sedan övergå till shakes. Pågår oavbrutet till den 22 November, för då har jag inplanerad fest ;) Men det är ju tre veckor, så jag borde hinna gå ned lite tills dess :)

Träning, kan dock inte träna så hårt som jag önskar när jag äter så lite kcal, för jag orkar helt enkelt inte, men jag får ut och gå mycket, det orkar jag, det ger förbränning, och det ger energi och kondition. När jag nåt min målvikt skall jag börja träna hårt. Jag har fått fundera, vad behöver jag mest? Gå ned i vikt eller bli galet vältränad? Och jag känner att ned i vikt är prio ett, och jag tror att jag faktiskt har en hel del muskler under bylset, för jag har tränat iaf medelhårt i fler veckor nu. Och musklerna syns ju givetvis mer om jag blir smalare. Just nu under dessa tre veckor kommer fokus ligga på att om energi finnes åka på leg-magic och med ab-glidern - snygga lår, rumpa och vältränad mage skall införskaffas ;) Samt givetvis min favorit - Aerobic Strip-Tease.

Blekning - succesivt bleker jag håret, som nyligen varit svart. Snart dags för en ny omgång slingor! Käka mycket järntabletter också, toppenbra för håret!

Sova - tidigt på kvällen och upp tidigt på morgonen, så att jag får dagar och nätter på normalt sätt. Till en början nu blir det sömntabletter så att jag somnar, sen kommer det nog gå av sig själv.

Få en underbar man och sedan familj - Det är väl bara att pröva sig fram ;)

Bo i hus med sjö-/havstomt - Måste ju hitta någon att skapa detta med.. men till att börja med plugga duktigt och tjäna pengar så jag har råd att uppfylla mina drömmar.

Ha ett andra hem i USA - Det har jag egentligen redan, men vill ha ett eget ställe också, så det gäller att bli rik!

Motorcykel - Ja, nästa sommar skall jag köpa en! Det kommer att gå vägen, hur jag än får bete mig för att nå dit!

Ja, listan kommer att bli längre.. och det är här i bloggen resan mot dessa mål kommer finnas beskriven.. XoXo
 

To do list:

Så blir det en att göra lista också:

Maila Högskolan - de måste ge mig mina papper!
Ringa Försäkringskassan - de har inte alls gett mig 12000 som de påstår, jag har fått 181!
Ringa LW - det var föööör lääänge sedsn!
Ringa L - update efter helgen ;)
Skriva till E - vad ska vi göra på juldagen?

Kolla Sssb.se - finns nåt åt mej?
Betala räkningar, eftersom A ej gjort det...*galen*
Inv'änta samtal från statlig fordran, kul va?
Fixa med hämtning av crossen och borrning av barbord..
Lägga in bilder här i bloggish..
.... xx

Dagens..

Börjar dagen med att göra en liten dagens lista, skall försöka göra en sådann här varje dag ;)

Dagens outside outfit: Svart mössa med strass från JC, Grå-kamo jacka med fuskpäls från Elvine, Mörka bootcut jeans - Levis, Vita mockasin mocka stövlar - Nilsons, Stora leopardmönstrade fuskpälsvatntar - Handskmakarn
Dagens inside outfit: Vitt linne - Lager 157, Lång grå Cardigan - Lager 157, Mysbyxor - Hello Kitty, ToffelStövvlar - H&M

Dagens frisyr:
Utsläppt, plattat
Dagens accessoarer: Stor silvrig klocka med glitter, pälsvantar

Dagens tips:
Många ser gigantiska ut i päls - använd då bara små pälsgrejjer om du ändå vill hänga på trenden, t.ex. päls på luvan på jackan, pälsöronmuffar eller pälsvantar. (Fusk of course, inga djurhuvuden som BB - det visar inte på pengar eller miljömedvetenhet - det visar att man inte tänker!)

Dagens bok: "
De i utkanten älskande" av Johanna Nilsson
Dagens Tv: Cityakuten såklart!
Dagens låt: Gråa dagar - Lats Winnerbäck

Dagens citat:
"Jag hade inga veckor inga dar, bara en röra av, en massa tid..." Winnerbäck

Nystart, omstart och reset.

Nu börjar nya dagar för Jozie.

Jag har tagit sjukt många bra beslut här, och ett av dem är att arkivera hela den gammla bloggen under samma namn och börja om. Min nya blogg (på samma adress) kommer vara mer brutalt ärlig och personlig. Den kommer avslöja saker om mig, som jag i rent terapeutiskt syfte behöver skriva ned. Jag skriver inte för att jag vill lämna ut mig själv på något sätt, utan för att skrivandet är terapi för mig, och att blogga motiverar mig att inte sluta skriva.

Jag skriver också mer om drömmar och annat.. och jag skall inte längre vara rädd för att berätta om hur dejten var, eller hur det kändes etc..för det är jag, det är mina tankar och känslor. Tidigare har jag varit orolig att dem jag känner som läser bloggen skall ta illa vid sig om jag berättar hur jag mår - men nej, det är ju bara sanningen. Jag har varit rädd att någon jag dejtar eller så skall läsa vad jag skriver om någon annan - men nej, det är också bara sanningen. Och jag är min egen sanning. Jag kan skriva om den - för gillar inte dem jag känner det, då känner de ju inte mej.

Vad andra som läser har tyckt har jag aldrig brytt mig om - utan jag har censurerat och krånglat för att dem jag känner inte skall förstå. Men det är slut på det nu..

Vidare är det för min egen skull jag skriver, varför det inte är mer än rätt att jag skriver det som jag känner att jag behöver skriva för att må bra, och skriver inte det andra :)

Är det intressant? Vad vet jag, men det är terapi-.. och tro mej, min resa mot det liv jag vill och ska ha, är både rolig, ledsam, tråkig och galen. Men det står aldrig still - det är en konstant resa, och jag har bestämmt mig för att resa fortare ;)

Så nu börjar jag om, jag spar allt gammalt för min egen skull, men det är med helt ny inställning, både avseende vad jag skall blogga om och hur mitt liv från och med nu skall vara, som jag nu trycker på reset och skriver på nytt... Mitt första inlägg i min nya blogg kommer alltså snart!

Uppsala

Sitter i bilen påväg från uppsala. Önskar att jag bodde kvar här. Men men. Hade en skoj kväll igår, fast det blev lite för ärligt o rörigt. Men jag behövde väl det. Men igen, diet åt skogen igen. Jag ska göra ett nytt försök imorgon. Framför allt måste jag sluta med mitt mat missbruk. Haha, ska läsa Losing it, o bli en ny människa. Måste kontakta någon läkare oxå, min har semester. Måste göra klart med skolan o med a oxå. Vad tragisk jag är, det är Kt patetiskt. Men imorgon kanske jag får någon av mina drömmar uppfyllda. Och jag måste köpa cig oxå. Nu måste vi nog stanna oxå, kissnödig! Xx

RSS 2.0