gahhhh eller nåt?

Igår lämnade jag in min c-uppsats, en sån där monsterhistoria som jag haft åtta veckor på mig att skriva... oj vilken ågren..den blev inte bra, tänk om referenserna ser dåliga ut, text har hoppat i dokumentet... shit hur jag mår över det där! men så får jag ett mail med några andra studenters uppsats, och inser att även om min har många brister, främst i layout och så, blev så stressigt igår! så om detta blir godkänt så..... shit alltså! alla delar är inte ens med! weird...

känns lite bättre nu, hur hemskt det än låter..

men men, nu ska jag dra mig ned i sängen, skall upp tidigt imorgon och ringa doktorn...xoxo

kanske ska bli bra på detta?

jag måste få in lite mer bilder! dock har jag just fått tillbaka min kamera, och jag vet inte ens hur det ser ut i den.. jag är så sjukt trött efter de senaste veckorna, har verkligen haft det dåligt i min relation med R, och jag vet inte om det någonsin kan lösa sig, antagligen inte. men nu skall jag se vad det är de tar sig till på mannen som talar med hundar ikväll :)

Jag är inte bra på det här..

jag är officiellt en extremt osocial människa..blogg..facebook...inte ens telefon använder jag. Men ska jag nu ta upp bloggandet och försöka bli seriös? Vet ej, men jag skriver hej iaf :) Det är ju för min egen skull jag skriver, för stackars lilla huvud svämmar över av tankar.. jag återkommer nog lite senare ikväll..ciao!

RSS 2.0